Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η διαπολιτισμικότητα επιτέλους ψοφά σήμερα !

0 σχόλια Share:

Οι εκδηλώσεις για το 1821, αλλά και ό,τι συμβαίνει στη χώρα παίρνουν άλλη χροιά. Όλα πλέον επηρεάζονται από την Αγιά Σοφιά και τον βιασμό της, από την εισβολή του Τούρκου στα ιερά και τα όσια, από τις απειλές για εδαφικό μας ακρωτηριασμό.
Όσους κορονοϊούς και να προβάλλουν, το βλέμμα μας είναι στραμμένο στα καλυμένα με πανιά πρόσωπα των αγίων μας, στα ελληνικά μάρμαρα του ναού, στο φως που μπαίνει από τα παράθυρα και δημιουργεί το κλίμα κατάνυξης που χαρακτηρίζει μία ορθόδοξη εκκλησία, στο σύμβολο αυτό πάνω στο οποίο σήμερα ο Τούρκος ασελγεί.
Το αφήγημα της διαπολιτισμικότητας και του εναγκαλισμού με τις ορδές του Ισλάμ, της ελληνοτουρκικής φιλίας, της εξωτικής Ανατολής, του Έλληνα ανατολίτη, ψοφάει σήμερα.

Ο εκβαρβαρισμός που ντύθηκε τον μανδύα της ανοχής στο διαφορετικό και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τελειώνει σήμερα.
Ας ελπίσουμε ότι τη θέση του θα πάρει επιτέλους η ελληνική ταυτότητα, αυτή που σφυρηλατήθηκε μέσα στους αιώνες από την Αρχαιότητα ως σήμερα, αυτή που κουβαλά η γλώσσα μας, η ιστορία μας, η παράδοση μας.
Αυτή που πνίξαμε μέσα στα σχολειά μας, μέσα στα σπίτια μας, μέσα στις παρέες μας εδώ και δεκαετίες γιατί ήταν ντεμοντέ και πιο πρόσφατα έγινε και φασίστ-ρασίστ, για να δολοφονούνται ευκολότερα οι χαρακτήρες που μίλαγαν για Ελλάδα.
Σήμερα γινόμαστε Έλληνες.

Ελένη Παπαδοπούλου FACEBOOK

Previous Article

Ερντογάν για Αγία Σοφία: ¨Αποκαταστήσαμε την πρέπουσα λειτουργία του τεμένους…

Next Article

“Η Μεγάλη Εκκλησία και Νέα Σιών, σήμερον βωμός βαρβάρων και οίκος του Μωάμεθ επεκλήθη”

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *