Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΑΜΠΑΝΤΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

No Comments Share:

Εφ. Χουριέτ 30-11-2011

Η Σαμπαντζί διέψευσε πως ¨Αγοράζει την ΑΕΚ στην Ελλάδα¨

Ο όμιλος Σαμπαντζί διέψευσε τους ισχυρισμούς που δημοσιεύτηκαν στον ελληνικό τύπο, πως επιθυμεί να αγοράσει μετοχές στην ΑΕΚ που είναι μια από τις τρεις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα.

Χτες κάποιες ελληνικές εφημερίδες στηρίζοντας τις πληροφορίες τους σε διοικούντες της ΑΕΚ έγραψαν πως η Γκιουλέρ Σαμπαντζί-πρόεδρος του Δ.Σ. του ομίλου Σαμπαντζί, επιθυμεί να επενδύσει στην ελληνική ομάδα.

Στην σχετική με το θέμα ανακοίνωση του ομίλου Σαμπαντζί αναφέρεται πως ¨Δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα. Δεν ενδιαφερόμαστε για το θέμα¨.

Η ελληνική εφημερίδα Καθημερινή έγραψε πως ακόμη κι αν δεν επιβεβαιώνεται από την ΑΕΚ, υπάρχουν θεμέλια στην είδηση. Η είδηση που στηρίζεται σε διαρροές από διοικούντες της ΑΕΚ αναφέρει πως ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ελληνικής ομάδας Σταύρος Αδαμίδης το περασμένο Σαββατοκύριακο πήγε στην Κωνσταντινούπολη όπου αναφέρεται πως είχε συναντήσεις με αρμοδίους του ομίλου Σαμπαντζί. Η εφημερίδα ¨Κιτρινόμαυρη ώρα¨ που στηρίζει την ΑΕΚ δημοσίευσε άρθρο με τίτλο ¨Ποτέ στους Τούρκους¨. Κάποιοι κύκλοι στην Αθήνα ανέφεραν πως η ΑΕΚ που τελευταία φορά πήρε πρωτάθλημα το 1994 και αντιμετωπίζει για χρόνια οικονομική και διαχειριστική κρίση, για να αλλάξει την αντζέντα έκανε λόγο για τον όμιλο Σαμπαντζί.

……………


Previous Article

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΕΝΑΡΙΟ Η ΑΓΚΥΡΑ

Next Article

ΜΠΛΟΚΑΡΕ Η ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *