Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ…

No Comments Share:

5 οπαδοί της Γαλατάσεράι συνελήφθησαν για την δολοφονία του Μάρκο Ίβκοβιτς

fft81_mf2706343

Η αστυνομία μετά από βίντεο που περιήλθε στα χέρια της, συνέλαβε 5 άτομα σχετικά με την διά μαχαιρώματος δολοφονία του Σέρβου φιλάθλου Μάρκο Ίβκοβιτς, σε περιστατικό που συνέβη πριν να αρχίσει ο αγώνας μπάσκετ Γαλατάσεράι-Ερυθρός Αστέρας.

H αστυνομία που ερευνά την δολοφονία του Μάρκο Ίβκοβιτς με 4 διαφορετικές ομάδες, έφθασε σε ένα κρίσιμο βίντεο. Το βίντεο τραβήχθηκε από κάμερα ασφαλείας που ¨παίρνει¨ από μακριά το χώρο του περιστατικού. Καθώς ή κάμερα ήταν από μακριά και επειδή οι οπαδοί κρατούσαν δάδες, καταβλήθηκε ιδιαίτερη προσπάθεια για να ξεκαθαρίσουν τα πρόσωπα του βίντεο. Μετά από εργασία ωρών το βίντεο έγινε πιο σαφές.

Εντοπίστηκε η ταυτότητα των ατόμων που ήταν στο σημείο, όταν σκοτώθηκε ο Μάρκο Ίβκοβιτς. Τα άτομα αυτά συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στην αστυνομία. Αναφέρεται πως θα αυξηθεί ο αριθμός των συλλήψεων, πως δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποιος μαχαίρωσε τον Ίβκοβιτς και ότι μετά την ανάκριση θα ξεκαθαρίσει το ποιος είναι ο δολοφόνος.
DHA  25/11/2014

Σχ : Η αστυνομία Κωνσταντινούπολης τις πρώτες μέρες μετά από την δολοφονία του Σέρβου στην Κωνσταντινούολη, υποστήριζε πως το επεισόδιο  προέκυψε μεταξύ Σέρβων φιλάθλων…. 

Previous Article

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ !

Next Article

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 10 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ 2014

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *