Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΖΑΜΠΑ ΠΗΓΕ Ο ΤΡΑΓΟΣ !

0 σχόλια Share:

Για να σταματήσει η κακή πορεία ήρθε με το Κοράνι και προσευχήθηκε

Η  ποδοσφαιρική ομάδα ακίνητο Ακίν Τσοράπ-Κερασούντας για να σταματήσει την κακή της πορεία στην κατηγορία όπου αγωνίζεται έσφαξε ένα κουρμπάνι-τράγο.
Στην τελετή ο ποδοσφαιριστής Αικουτ Ντεμιρ ήρθε με ένα Κοράνι στο χέρι και προσευχήθηκε.
Ο πρόεδρος της ομάδας Μουσταφά Μποζμπάγ πως αύριο που παίζουν με την Ντενισζλισπορ θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή κερδίζοντας το ματς. Ο Μποζμπάγ μετά από το σφάξιμο του κουρμπανιού, που έγινε στις εγκαταστάσεις της Ακίν Τσοράπ Κερασούντας,  σε δήλωση που έκανε προς τους δημοσιογράφους είπε πως έχουν χάσει πολύ σημαντικούς πόντους στο δεύτερο ημίχρονο.
Όπως μας είπε πως σε ορισμένα ματς είχανε ασυνήθιστη ατυχία ενώ σε κάποια άλλα ματς δεν είχαν το απαραίτητο ηθικό. Ο Μουσταφά Μποζμπάγ είπε πως η ομάδα των λευκοπράσινων συνεχίζει τις εργασίες της και συνέχισε λέγοντας  : ¨Πάντοτε λέω τα ίδια η ομάδα της Κερασούντας για αυτή την πόλη είναι πολύ σημαντική, το να κερδίζει φέρνει μία άλλη ατμόσφαιρα, προσθέτει ηθικό.  Άλλωστε περνάμε πολύ δύσκολες μέρες ως χώρα.  Όλα αυτά τα έχουμε κοινοποιήσει και στους ποδοσφαιριστές μας.  Μακάρι αύριο να κάνουμε μία νέα ωραία αρχή το είπα και στους ποδοσφαιριστές η κατηγορία αυτή για μας τώρα αρχίζει¨.

Στην αυλή του κτιρίου του συλλόγου, την προσευχή τέλεσε ο Μουχιττίν Οράλ-μουφτής Μπόλου και ακολούθως σφάχθηκε το κουρμπάνι. Στην τελετή μετείχαν οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση του συλλόγου. Ο δε Αϊκούτ Ντεμίρ ήρθε στην τελετή και προσευχήθηκε κρατώντας το Κοράνι.

…………….

http://spor.haber7.com/birinci-lig/haber/2552481-kotu-gidise-dur-demek-icin-kuranla-gelip-dua-etti/?detay=1

16/2/2019

Σχ: Τελικά τζάμπα πήγε ο τράγος !

Η Ντένιζλισπορ τους κέρδισε 0-2 !

Previous Article

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΛΑΒΡΟΦ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Next Article

ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ, ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΗ, ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΗΜΙΘΑΝΗ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *