Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

0 σχόλια Share:

 

Σημαντική εκδήλωση στην Κομοτηνή από οπαδούς των FB, BJK και GS

Οπαδοί των ομάδων Φενερμπαξέ, Μπεσίκτας και Γαλατάσεραϊ από Δυτική Θράκη-Ελλάδα, οργάνωσαν από κοινού στην Κομοτηνή βραδιά αλληλεγγύης για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Την σημαντική αυτή εκδήλωση οργάνωσαν στο ξενοδοχείο Cris&Eve στις 20 Οκτωβρίου, οι οπαδοί της Φενερμπαξέ, αλλά την στήριξαν και οπαδοί Τσαρσί-Μπεσίκτας και Ούλτραασλάν της Γαλατά Σεράι.

Η βραδιά αλληλεγγύης για τα παιδιά που έχουν ανάγκη συνένωσε εκατοντάδες οπαδούς από διάφορα σημεία της δυτικής Θράκης.

Στην βραδιά αυτή που συνένωσε διάφορα χρώματα, μετείχαν ο υποπρόξενος Νταβούτ Οτζάκ, ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, ο αντιπρόεδρος του DEB Ερντί Σερίφ, ο αντιπεριφερειάρχης Αν, Μακεδονίας & Θρακης Αχμέτ Ιμπράμ, οι αντιδήμαρχοι Αρριανών Ριντβάν Χατζή και Ουμμέτ Μαχμούτ Χουσείν,  ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων ΕΠΑΘ Ροδόπης-Έβρου Σαλίχ Αχμέτ,  ο πρόεδρος της Ένωσης Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης  Αϊντίν Αχμέτ, ο πρόεδρος του BTAYD Ερτζάν Αχμέτ και μέλη του Δ.Σ. , ο πρόεδρος του Πολιτιστικού-Μειονοτικού-Φολκλορικού Συλλόγου Σαπών Οζγκιούρ Γιουσούφ και μέλη του Δ.Σ.

H εκδήλωση άρχισε με τις εναρκτήριες ομιλίες. Καταρχήν τον λόγο πήρε ο Μουμίν Χασάν-πρόεδρος της ομάδας φιλάθλων Ελλάδας της FB. Χαιρέτισε τους παρισταμένους και τους ενημέρωσε σχετικά με την βραδιά. Ο Μουμίν Χασάν ευχαρίστησε τις ομάδες των φιλάθλων όπως και όλους τους παρισταμένους της βραδιάς.

Αργότερα τον λόγο πήραν ο πρόεδρος του BTAYD Ερτζάν Αχμέτ, ο βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ και ο υποπρόξενος Νταβούτ Οτζάκ και εξέφρασαν τις σκέψεις τους σχετικά με την σημαντική βραδιά. Συνεχάρησαν αυτούς που συνέβαλαν και συνετέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Μετά από τις ομιλίες παρουσιάστηκαν επί σκηνής φανέλες των ομάδων BJK, GS και της FB που έφεραν τις υπογραφές των παικτών. Για τις φανέλες με την υπογραφή κόπηκαν εισιτήρια του 1 ευρώ για την βραδιά.

Οι τυχεροί απέκτησαν φανέλα της ομάδας τους με τις υπογραφές των παικτών.

Η βραδιά μετά από τις ομιλίες των επισήμων συνεχίστηκε με συναυλία της καλλιτέχνιδος Ντιλέκ Κοτς. Η καλλιτέχνης εμφανίστηκε στην σκηνή και ερμήνευσε τραγούδια που το ένα ήταν πιο ωραία από το άλλο.

Η βραδιά αυτή που οργάνωσαν από κοινού ι οπαδοί των BJK, GS και FB έληξε με την συναυλία.

 

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=8325

21/10/2017

Σχ: Ένα λίγο έμπειρο μάτι καταλαβαίνει πως πρόκειται για προξενική εκδήλωση.  Που αποσκοπεί στον εκτουρκισμό της μειονότητας διαμέσου της ταυτοποίησης των νέων με τις ομάδες της Τουρκίας . Και όποιος έχει αμφιβολία για τον χαρακτήρα τη εκδήλωσης ας αναλογιστεί το εξής:

Ποιος πλήρωσε άραγε τα έξοδα της Τουρκάλας καλλιτέχνιδος ;…

Previous Article

ΠΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ

Next Article

¨ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ¨….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ut justo mi, consectetur mattis eget odio commodo tristique