Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H εταιρία Huawei εκβιάστηκε από την Τουρκία και ανακάλεσε την χορηγία της….

0 σχόλια Share:

Πρόεδρος συλλόγου Ραμαζάν Κιζίλ : “Η Τουρκία εμπόδισε την εταιρεία Ηuawei που ήταν σπόνσορας στην ομάδα Νταλκουρντ”

Ο Ραμαζάν Κιζιλ-πρόεδρος της ομάδας Νταλκουρντ, που αγωνίζεται στην Σουηδία και έχει ιδρυθεί από Κούρδους της περιοχής Μαρντίν, περιέγραψε το πως ο κολοσσός της κινέζικης τεχνολογίας Ηuawei, άλλαξε γνώμη ως σπόνσορας για την ομάδα τους : Πριν από δύο χρόνια η εταιρεία Ηuawei έγινε σπόνσορας στην ομάδα μας. Στα πλαίσια αυτά μας έδωσαν 40.000 δολάρια. Εμείς γράψαμε στις φανέλες μας το όνομα της Ηuawei. Τέσσερις μήνες μετά η εταιρεία επικοινώνησε μαζί μας και μας είπε “Τα χρήματα κρατήστε τα, η Τουρκία επικοινώνησε μαζί μας για αυτό το θέμα και μας είπε πως “Εάν είστε σπόνσορες εκεί θα σταματήσουμε τις επιχειρήσεις σας στην Τουρκία”.

……
Ο Κιζίλ είπε πως συχνά βρίσκονται αντιμέτωποι με τέτοιες καταστάσεις κάτι που το θεωρούν φυσικό και πρόσθεσε τα εξής : Όπως το πρόβατο δεν έχει ελπίδες πολιτισμού από το χασάπη έτσι και εμείς δεν ελπίζουμε να δούμε πολιτισμό από την Τουρκία. Διότι αυτοί αρνούνται τους Κούρδους. Δεν δέχονται το όνομά μας την ομάδα μας και τη σημαία μας. Αλλά αυτοί όσο και να τα αρνούνται εμείς στηρίζουμε τους εαυτούς μας. Και αυτά θα τα περιγράψουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας…. Η έκκληση μου προς τους Κούρδους που βρίσκονται στην Τουρκία είναι οι εξής. Στηρίξτε μόνοι σας τον πολιτισμό και τις αξίες σας. Ας αναρωτηθούμε Γιατί Εμείς βρισκόμαστε εδώ. Αυτή δεν μας βλέπουν ως έθνος. Αλλά εμείς υπάρχουμε. Όπως υπάρχουν Τούρκοι σαν έθνος έτσι υπάρχουμε και εμείς ως έθνος”.

https://www.gazeteduvar.com.tr/gundem/2020/05/14/kulup-baskani-ramazan-kizil-dalkurda-sponsor-olan-olan-huaweiyi-turkiye-engelledi/?fbclid=IwAR1BhHtSh8KqfO3tAc9K8PajTyo_1py3ImvkhgrJtzlTAbB4tsBh98aciAM

14/5/2020

Previous Article

Ο ¨σεβασμός στην διαφορετικότητα¨ των Οθωμανών….

Next Article

Πρόστιμα και στον οδηγό και στους επιβάτες

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *