Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ENOXΛΕΙΤΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

0 σχόλια Share:

Άνοιγμα εξέδρας από το ΑΚΡ: Έρχεται αθλητική αστυνομία

polisspor43536456

 

Μετά από τον αθλητικό εισαγγελέα, τώρα καθήκοντα αναλαμβάνει και η αθλητική αστυνομία ενάντια στις πιθανές διαμαρτυρίες της εξέδρας. Ο υπουργός Νεότητας αι αθλητισμού Σουάτ Κιλίτς δήλωσε πως από την σεζόν 2013-2014 θα εφαρμοστεί σύστημα ασφαλείας με κάμερες και θα εγκατασταθεί σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου, το οποίο θα δοκιμαστεί και πρώτη φορά στον αγώνα Μπεσίκτας-Τράμπζονσπορ.

………………

Ο Κιλίτς ανέφερε πως έχει την αίσθηση πως οι σεκιούριτυ δεν μπόρεσαν να εφαρμόσουν επιτυχώς τα καθήκοντα τους και είπε : ¨Τέτοιου είδους γεγονότα θα τα αναλαμβάνει πλέον ειδικό σώμα αστυνομίας. Πιστεύω πως από την επόμενη σεζόν θα αναλάβουν υπηρεσία. Σε πρώτο στάδιο ίσως ασκήσουν καθήκοντα μαζί με τους σεκιούριτι. Εάν οι σεκιούριτι δεν εξαλείψουν αυτήν μας την ανησυχία, τότε θα αποσυρθούν και τα καθήκοντα τους θα αναλάβει η νέα αυτή μονάδα.¨

Ο υπουργός Κιλίτς δήλωσε πως το μέτρο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου θα εφαρμοστεί πρώτα στο ντέρμπι Μπεσίκτας-Τράμπζονσπορ.

Η ανησυχία που αισθάνθηκε το ΑΚΡ με την μεγάλη συμμετοχή οπαδών στα γεγονότα του πάρκου Γκεζί, επέφερε μια σειρά από κανόνες για τις εξέδρες. Οι απαγορεύσεις πανό, συνθημάτων και σφυριγμάτων και η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτήριου, αποσκοπούν στην παρακολούθηση των φιλάθλων και στην παρεμπόδιση πιθανών διαδηλώσεων –διαμαρτυριών.

Haber.sol.org 9/8/2013

Previous Article

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

Next Article

ΑΔΕΙΕΣ ΤΑΞΙ-ΧΡΥΣΑΦΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!