Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ¨ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΟΣ¨ ΤΟΥ

No Comments Share:

Το ¨κράτος¨ δεν τον περιέλαβε στην ομάδα

kadroya-devlet-almadi_1028_b

Ο Τζενκ Ακιόλ μίλησε πρώτη φορά για το γεγονός ότι δεν τον πήραν στην εθνική ομάδα. Ο Ακιόλ δεν θέλει να πιστέψει πως δεν τον περιέλαβαν στην ομάδα λόγω της στήριξης που παρείχε στα γεγονότα του πάρκου Γκεζί.

Ο μπασκετμπολίστας Τζενκ Ακιόλ της Γαλατάσεράι που είχε έρθει στην επικαιρότητα όταν άσκησε κριτική στο τηλεοπτικό κανάλι NTV που είχε ¨εξαφανίσει¨ την αντίσταση του πάρκου Γκεζί, και αργότερα εν συμπεριλήφθηκε στην εθνική ομάδα, για πρώτη φορά έσπασε την σιωπή του. Ο Τζενκ Ακιόλ που φόρεσε την φανέλα της εθνικής ομάδας σε όλες τις ηλικίες και μπήκε στην κανονική εθνική στα 17 του, δεν συμπεριλήφθηκε στην ομάδα των 20 ατόμων που θα μετάσχει στο Γιουρομπάσκετ που γίνεται τον Σεπτέμβριο στην Σλοβενία. Ο Ακιόλ που είχε έρθει στην επικαιρότητα όταν μετά από το ματς με το οποίο η Γαλατάσεράι έγινε πρωταθλήτρια, την ώρα που του άπλωσαν μπροστά του το μικρόφωνο του ανταποκριτή του NTV, αυτός το πέταξε κάτω, και με αυτή του την διαμαρτυρία κατέστη ένα από τα σύμβολα στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, και η μη κλήση του στην εθνική ομάδα γέννησε διάφορα ερωτήματα.

Η εντολή από ψηλά

Ο Τζενκ Ακιόλ που μέρες τώρα τηρούσε σιγή και δεν έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ, χτες με δηλώσεις που έκανε στο ΑΑ περιέγραψε γιατί εν περιλήφθηκε στην εθνική ομάδα : ¨ Μια εβδομάδα πριν από την ανακοίνωση των μελών της εθνικής ομάδας μίλησα με την τεχνική ηγεσία. Με τον μεν Ερτουγρούλ Ερντογάν προσωπικά και πρόσωπο με πρόσωπο και με τον Νιχάτ Ιζίτς (βοηθό προπονητή) μέσω τηλεφώνου. Μου είπαν πως σίγουρα είμαι στην ομάδα. Η ομάδα ανακοινώθηκε μια εβδομάδα μετά και δεν ήμουν μέσα. Μίλησα στο τηλέφωνο με τον Ίζιτς και τον ρώτησα γιατί δεν ήμουν μέσα. Μου απάντησε λέγοντας ¨κράτος¨. Δεν πιστεύω , δεν θέλω να πιστέψω την εκδοχή ¨κράτος¨.

..…….

 Εφ. Ταράφ 14/7/2013

Σχ : Στο παρακάτω βίντεο βλέπετε το ¨αμάρτημα¨ του Ακιόλ που παίρνει το μικρόφωνο του NTV, το πετά κάτω, και μετά μιλά στα υπόλοιπα !

Previous Article

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΛΟΓΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

Next Article

ΙΦΤΑΡ ΣΤΟΝ ΚΕΧΡΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *