Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ARAMIZDA / PRESENTE / ΠΑΡΟΝΤΕΣ !

No Comments Share:

Πανό που έγραφε ¨Υπάρχουν κλέφτες¨ στον ματς Μπαρτσελόνα-Φενέρμπαξέ

barfen_ic

Στον χτεσινό αγώνα μπάσκετ Μπαρτσελόνα-Φενέρμπαξέ, ανοίχτηκαν πανό που έγραφαν στα καταλανικά και στα τουρκικά ¨Υπάρχουν κλέφτες¨ και ¨Οι Αλά, Ετεμ, Αχμέτ, Μεντενί, Αμπντουλλάχ και Μεχμέτ βρίσκονται ανάμεσα μας (σημ. μεταφρ : οι νεκροί της αντίστασης Γκεζί).

Στον χτεσινό αγώνα μπάσκετ Μπαρτσελόνα-Φενέρμπαξέ που διεξήχθη στην Βαρκελώνη για το πρωτάθλημα της Γιουρολίγκ, πανό που έγραφαν στα καταλανικά και στα τουρκικά ¨Υπάρχουν κλέφτες¨ και ¨Οι Αλά, Ετεμ, Αχμέτ, Μεντενί, Αμπντουλλάχ και Μεχμέτ βρίσκονται ανάμεσα μας¨ και το σύνθημα ¨Παντού Ταξίμ , παντού αντίσταση¨, μετέφεραν στην Βαρκελώνη τα πνεύμα του πάρκου Γκεζί.

Άτομα τα οποία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έκανε η ¨Πρωτοβουλία Δέντρου Καρυδιάς (που αποτελείται από καταγόμενους από την Τουρκία που μένουν στην Βαρκελώνη και στήριξαν την αντίσταση Γκεζί), κατά την διάρκεια του αγώνα, μετέφεραν με πανό και συνθήματα στο γήπεδο την μνήμη των αντιστασιακών και την διαφθορά των μελών της κυβέρνησης ΑΚΡ.

 

pankart_renkli

Παρά τις εκκλήσεις των αρμοδίων του γηπέδου και της καταλανικής αστυνομίας που έλεγαν πως ¨Δεν επιτρέπονται τα πολιτικά συνθήματα¨, οι αντιστασιακοί κράτησαν τα πανό τους και στο τέλος του αγώνα κέρδισαν και την στήριξη των οπαδών της Μπαρτσελόνα με το πανό ¨Αλληλεγγύη με τους λαούς της Τουρκίας¨ που άνοιξαν¨

Haber.sol.org 11/3/2014

Previous Article

Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΧΕ… ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΤΕΛΟΣ !

Next Article

¨ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ¨ Ο ΜΠΕΡΚΙΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *