Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΕΤΟΙ 1453

No Comments Share:

¨Επειδή δεν φωνάξαμε μας είπαν πως είμαστε του ΑΚΡ¨

fft16_mf1629567

Η νέα ομάδα οπαδών της Μπεσίκτας η ¨Αετοί 1453¨, με δηλώσεις τους στην εφημερίδα Ραντικάλ κοινοποιούν τους λόγους της σύστασης της και ξεκαθαρίζουν τις πολιτικές απόψεις τους.

Μιλώντας για την Μπεσίκτας σου έρχεται αμέσως στο μυαλό η ομάδα οπαδών Τσαρσί. Ασπρόμαυροι οπαδοί που είναι αντίθετοι στην εικόνα αντιπολίτευσης που έχει η Τσαρσί, συνέστησαν την ¨Αετοί 1453¨… Ο εκ των ιδρυτών αυτής της ομάδας ο Ασκίν Αϊντομούς αντέδρασε στον χαρακτηρισμό που δίνεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως ¨ομάδα που στηρίζει το ΑΚΡ¨ Ο Αϊντομούς απαντώντας στην κριτική που τους ασκείται δηλώνει πως είναι ενάντιοι στις κραυγές για το πάρκο Γκεζί κατά την διάρκεια των ματς¨

Από πότε υπάρχουν στην εξέδρα οι Αετοί 1453 ;

Ακόμη είναι πολύ νέα ομάδα, μόλις 10 ημερών. Στο ματς με την Τρόμσο, είχαμε δύο πανό

………….

Πόσα άτομα είστε ;

Αρχίσαμε 30-40 άτομα. Μετά εντάχθηκαν και άλλοι. Τώρα είμαστε γύρω στους 500. Αλλά υπάρχει μεγάλη στήριξη. Καθώς ενημερώνονται οι άνθρωποι ο αριθμός μας αυξάνει. Στο ματς με την Γαλατάσεράι πιστεύω θα είμαστε 3-5 χιλιάδες άτομα.

Ποιος είναι ο σκοπός των Αετοί 1453 ;

Δυστυχώς βλέπουμε πως όλοι κάνουν και μια δήλωση. Αυτό πλέον άρχισε να μας ανησυχεί. Διαβάζουμε να γράφουν πως ¨οι οπαδοί της Μπεσίκτας είναι αριστεροί¨. Ε όχι, οι οπαδοί της Μπεσίκτας δεν είναι μόνο αριστεροί. Εμείς είμαστε από τους ιδρυτές της Τσαρσί

………..

Εγώ είμαι εθνικιστής (ülkücü). Πολιτική μου προτίμηση είναι ο εθνικισμός. Αγαπώ την πατρίδα μου και το έθνος μου. Αλλά δεν είμαι γλείφτης της κυβέρνησης. Και γιατί τόση αντιπαλότητα για την ονομασία Αετοί 1453. Είναι η κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης, όχι ένας πολιτικός όρος. Και έχω υποψίες για τον τουρκισμό αυτών που αποφεύγουν αυτήν την ημερομηνία.

………………..

fft16_mf1629564

 

fft64_mf1629579

Εφ. Ραντικάλ 4/9/2013

Previous Article

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ

Next Article

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΟΜΜΑΤΟΣ DEB-ΞΑΝΘΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *