Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ, ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΠΑΛΙ !

No Comments Share:

 

 

 

Aστραπιαία η ένσταση στην απόφαση για αποφυλάκιση: Ο εκπρόσωπος της Διεθνούς Αμνηστίας κατά την έξοδο  από την φυλακή συνελήφθη και πάλι

Ο εκπρόσωπος της Διεθνούς Αμνηστίας Τανέρ Κιλίτς, για τον οποίο είχε βγει απόφαση αποφυλάκισης του, κατ΄εφαρμογήν νέου εντάλματος σύλληψης, κατά την έξοδο του από την φυλακή, συνελήφθη και πάλι.

Ο Τανέρ Κιλίτς προφυλακίστηκε στις 9/7/2017 με την κατηγορία πως είχε στο κινητό του το κωδικοποιημένο πρόγραμμα επικοινωνίας ByLock. Στην δίκη που έγινε χτες στο 35ο Κακουργιοδικείο Κωνσταντινούπολης  και στην οποία δικάζονταν και άλλοι εκπρόσωποι οργανώσεων, χτες αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο εισαγγελέας Κωνσταντινούπολης Τζανέρ Μπαμπάογλου υπέβαλε προς το 36ο Κακουργιοδικείο Κωνσταντινούπολης, έφεση στην απόφαση αποφυλάκισης του Κιλίτς, με το αιτιολογικό πως ¨Υπάρχει η πιθανότητα ο κατηγορούμενος να συνεχίσει τους δεσμούς του με την οργάνωση στο εξωτερικό¨.

Σε συνεδρίαση του το δικαστήριο αποφάσισε την συνέχιση της κράτησης του Κιλίτς. Μετά από αυτή την απόφαση, ο Τανέρ Κιλίτς την ώρα που έβγαινε από τις φυλακές Αλίαγα της Σμύρνης, συνελήφθη και πάλι.

http://www.diken.com.tr/tahyiye-karari-jet-gibi-bozuldu-af-orgutu-temsilcisi-cezaevi-cikisinda-gozaltina-alindi/

1/2/2018

 

Previous Article

ΝΕΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Next Article

OMAΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΩΝ ΒΟΜΒΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *