Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Υπουργός Εσωτερικών : ¨Τρομοκράτης ο Ντεμιρτάς, τρομοκράτης και ο βουλευτής Γκεργκερλίογλου¨…

No Comments Share:

Απάντηση από τον Σοϊλού στα περί ¨γυμνής έρευνας¨ : Ο Γκεργκερλίογλου είναι ένας τρομοκράτης της FETO

………….

¨Στην Ιταλία εκλεγμένοι δήμαρχοι λόγω των βρώμικων σχέσεων τους απομακρύνθηκαν από τα καθήκοντά τους και διορίστηκε στη θέση τους επίτροπος. Κανείς δεν μίλησε. Σε Γαλλία και Ελλάδα αυτά δεν υπήρξαν θέματα. Την ώρα όμως που η Τουρκία αγωνίζεται ενάντια στην τρομοκρατία οι δουλειές αλλάζουν.

Να μη μας παρεξηγούν αλλά η Ευρώπη σήμερα δεν αντιλαμβάνεται το μαχαίρι που έχει ακουμπήσει στο λαιμό της. Δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο. Τους εύχομαι να βάλουν μυαλό. Αν και δεν νομίζω ότι θα το κάνουν. Τα μάτια της Ευρώπης είναι γεμάτα από μίσος ενάντια στην Τουρκία και στους μουσουλμάνους. Φυσικά και προσδοκούμε να έρθουν στα συγκαλά τους.

……

Ο Σελαχατίν Ντεμιρτάς είναι ένας τρομοκράτης ο οποίος παρά του ότι του ειπώθηκε “επέκρινε το ΠΚΚ” , αυτός δεν έκανε ούτε μία φορά δήλωση για το ΠΚΚ, αλλά αντίθετα το στήριξε. Η απόφαση που πήρε το ΕΔΑΔ είναι μία μάταιη απόφαση. Δεν έχει καμία σημασία. Αυτό είναι σαφές και ξεκάθαρο

……

ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙ ΓΥΜΝΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

Πέταξαν έναν ισχυρισμό σχετικά με το Ουσάκ. Ο νομάρχης και αστυνομία μας, το διέψευσαν. Αυτοί πάλι τον πέταξαν. Δυστυχώς χθες γίναμε μάρτυρες πως και ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακολούθησε αυτά τα ψέματα. Να το δηλώσω από εδώ… Αν αυτός που πετάει αυτούς τους ισχυρισμούς προς την τουρκική αστυνομία, δεν τους αποδείξει είναι άθλιος και άτιμος. Το να μεταφέρετε αυτό στο βήμα της Βουλής είναι η απόλυτη ανικανότητα. Όποιος δεν μπορέσει να το αποδείξει αυτό είναι ανέντιμος. Μα δεν έχετε τη δυνατότητα να αναρωτηθείτε μία φορά; Ποιον ακολουθείτε ; Είναι σαφές ότι ακολουθείται έναν βουλευτή του πολιτικού σκέλους μιας τρομοκρατικής οργάνωσης, έναν τρομοκράτη της FETO. Ο Γκεργκερλίογλου είναι ένας τρομοκράτης της FETO. Απλά φέρει το κάλυμμα του βουλευτή. Τα λέει αυτά με τα λόγια της FETO.

Το μυαλό του έχει μπερδευτεί η λογική του έχει φύγει. Τρομοκράτης της FETO… Το δηλώνουν ανοιχτά. Εγώ από εδώ κάνω έκκληση προς το δικαστήριο. Πραγματικά αυτός ο άνθρωπος είναι τρομοκράτης επανειλημμένα έχουμε υποβάλλει μηνύσεις. Πρέπει να γίνουν τα δέοντα”.

 

Σχ. Ο πρώην ηγέτης του φιλοκουρδικού κόμματος Σελαχατίν Ντεμιρτάς κρατείται επί τέσσερα χρόνια χωρίς καταδικαστική απόφαση. Και βγαίνει ο υπουργός Εσωτερικών και τον χαρακτηρίζει τρομοκράτη. Είναι δυνατόν μετά οποιοδήποτε δικαστήριο να βγάλει απόφαση ;

Ο δε Γκεργκερλίογλου που είναι μέλος της επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Βουλής, αποκάλυψε ο άνθρωπος πως 30 φοιτήτριες που είχαν συλληφθεί στην πόλη του Ουσάκ, τις μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα όπου τις υποχρέωσαν σε γυμνό έλεγχο… Και αντί να διεξαχθεί έρευνα για αυτό, η εισαγγελία διέταξε έρευνα για αυτούς που διέδιδαν την καταγγελία του βουλευτή… Τώρα λοιπόν μάθαμε από τον υπουργό ότι και ο Κούρδος βουλευτής Γκεργκελίογλου είναι τρομοκράτης !!!

Όποιος μιλάει πια για δημοκρατία στην Τουρκία, έχει ή δόλο ή πολιτική αγραμματοσύνη.

Previous Article

Για δείτε τι έλεγε ο Μπαχτσελί παλιότερα για τον Ερντογάν και τα όπλα που μετέφερε η ΜΙΤ..

Next Article

Σύμβουλος του Ερντογάν: ¨Σε μερικές δεκαετίες οι μουσουλμάνοι θα ξεπεράσουν τον χριστιανικό πληθυσμό σε…¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *