Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TO ΘΥΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ

0 σχόλια Share:

Σε αυτήν που ξυλοκοπήθηκε μεγαλύτερη ποινή !

Στην μήνυση σε βάρος των αστυνομικών που έδειραν άσχημα την Φεβζιγιέ Τζενγκίζ ζητείται ποινή φυλάκισης 5 ετών και 9 μηνών για τους αστυνομικούς και 6,5 ετών για την γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε.

Μετά το σκάνδαλο με τον άσχημο ξυλοδαρμό της Φεβζιγιέ Τζενγκίζ στο αστυνομικό τμήμα Καραμπαγλάρ της Σμύρνης, ήρθαν και οι αποφάσεις του δικαστηρίου. Η εισαγγελία της Σμύρνης ζητά την ποινή των 5 ετών και 9 μηνών για τους δάρτες αστυνομικούς. Η ποινή αυτή είναι μικρότερη από την ποινή των 6,5 ετών που ζητά για το θύμα του ξυλοδαρμού την Τζενγκίζ.

Με βάση την είδηση της εφημερίδας Βατάν, η εισαγγελία της Σμύρνης μετά από έφεση του 2ου Κακουργιοδικείου Καρσιγιακά υπέβαλε νέα μήνυση για ¨απειλή και προσβολή¨ στους δάρτες αστυνομικούς. Έτσι η από την ποινή του 1,5 έτους τώρα αντιμετωπίζουν ποινή 5 ετών και 9 μηνών. Το δικαστήριο καθώς απέρριψε το αίτημα για μήνυση για βασανιστήρια, πάλι η ποινή που ζητά είναι κάτω από την ποινή των 6,5 ετών που αντιμετωπίζει το θύμα του ξυλοδαρμού. Η εισαγγελία στηριζόμενη στο βίντεο υπέβαλε και μήνυση για ¨συνέργεια¨ στους αστυνομικούς που παρατηρούνε τον ξυλοδαρμό και τραβάνε την κουρτίνα για να μην φαίνεται από έξω.

……………..

Η εφημερίδα Βατάν ήταν που είχε δημοσιεύσει εικόνες από τον ξυλοδαρμό της 37χρονης Φεβζιγιέ Τζενγκίζ που συνελήφθη σε χορευτικό κέντρο στην Σμύρνη όπου είχε πάει να διασκεδάσει μαζί με την οικογένεια της. Σε βάρος της είχε υποβληθεί μήνυση και αντιμετώπιζε ποινή 6,5 ετών για προσβολή αστυνομικών, σπρώξιμο, χτύπημα με το χέρι και γρατζούνισμα, ενώ σε βάρος των αστυνομικών αρχικά είχε υποβληθεί μήνυση για ¨ελαφρύ τραυματισμό¨ και αντιμετώπιζαν ποινή 1,5 έτους.

………………….

Εφ. Μπιργκιούν 26-1-2012
Σχόλιο : Το βίντεο το έχουμε προβάλλει, αλλά η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης !

Previous Article

2.221 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Next Article

ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *