Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Aστυνομική έφοδος στο σπίτι αυτού που έκανε δηλώσεις κατά της κυβέρνησης …

No Comments Share:

Σε ρεπορτάζ που έγινε στο δρόμο άσκησε κριτική στο κόμμα ΑΚΡ και του έγινε αστυνομική έφοδος στο σπίτι

Πολίτης ονόματι Ισμαήλ Ντεμιρμπάς κάνοντας δηλώσεις σε δρόμο της Αττάλειας, άσκησε κριτική στο κόμμα ΑΚΡ και την ίδια μέρα έγινε έφοδος από έξι αστυνομικούς στο σπίτι του. Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς χώρους και απαγόρευση εξόδου, ενώ ο ίδιος δήλωσε πως “Εγώ θα συνεχίσω να λέω τις αλήθειες. Χωρίς να φοβάμαι και χωρίς να διστάζω.

Ο Ισμαήλ Ντεμιρμπάς ο όποιος έδωσε συνέντευξη σε δρόμο της Αττάλειας πριν από δύο μέρες συνελήφθη. Στη διάρκεια των δηλώσεων του είχε ασκήσει σκληρή κριτική για την πορεία της οικονομίας της χώρας και το κόμμα ΑΚΡ.
Μετά από το ρεπορτάζ, αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του και τον συνέλαβαν. Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και απαγόρευση εξόδου ενώ δήλωσε πως “Θλίβομαι για την κατάσταση που έφτασε η χώρα μου. Εγώ θα συνεχίσω να δηλώνω αυτά που ξέρω”.

Ο Ντεμιρμπάς μιλώντας στον Χατζί Μπισκίν της Gazete Duvar, είπε : “Ήρθαν στο σπίτι μου 6 αστυνομικοί, έκλεισαν τους δρόμους γύρω από το διαμέρισμα μου και κάτω από το σπίτι μου περίμεναν τρία αστυνομικά οχήματα. Με περίμεναν σαν να είχα τελέσει κάποιο μεγάλο έγκλημα. Τους έδειξα την ταυτότητά μου και με πήραν από το σπίτι. ….. Μα αν με καλούσαν στην αστυνομία εγώ θα πήγαινα. Δεν θα φύγω δεν είμαι τρομοκράτης. Επιδιώκουν να φοβηθεί η οικογένειά μου και ο περίγυρος μου. Μου συμπεριφέρθηκαν σαν να είμαι τρομοκράτης. Προσπαθούν να μας εκφοβίσουν επειδή υπερασπιζόμαστε την τουρκική δημοκρατία. ……”

https://tele1.com.tr/sokak-roportajinda-akpyi-elestirdi-evi-basildi-251239/

24/10/2020

Previous Article

ΣΤΙΣ 28 ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !

Next Article

Ερντογάν : ¨Δεν θα παραδοθούμε στα καπρίτσια της Ελλάδας και της Κύπρου¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *