Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ

No Comments Share:

Έκτακτη εξέλιξη σχετικά με το δεύτερο κύμα της επιχείρησης κατά της διαφθοράς !

160120141943212469746

Γνωστοποιήθηκε πως ήρθη η εντολή σύλληψης των 41 ατόμων που περιλαμβανόταν στο δεύτερο αυτό κύμα και στο οποίο περιλαμβάνονταν οι επιχειρηματίες Τζεγκίζ Ακτούρκ, Οσάμα Κουτούμπ, Γιασίν Ελ Καντί, Αμπτνουλκερίμ Τσαγί και Μουάζ Καντίογλου.

Αναφέρεται πως στα 41 αυτά άτομα στάλθηκε κλήση για να δώσουν καταθέσεις στα δικαστήρια Κωνσταντινούπολης στην περιοχή Τσαλαγιάν.

ΣΤΙΣ 25/12 ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Ο εισαγγελέας Μουαμέρ Ακκάς είχε δώσει εντολή για την πραγματοποίηση της επιχείρησης αυτής που θα γινόταν στις 26/12. Στα πλαίσια της επιχείρησης θα συλλαμβανόταν 41 άτομα, θα γινόταν έρευνα σε διευθύνσεις τους, ενώ θα πάγωναν περιουσιακά στοιχεία 2 εταιριών και 7 επιχειρηματιών. Αργότερα όμως η υπόθεση αφαιρέθηκε από τον εισαγγελέα και στην θέση του τοποθετήθηκαν 4 άλλοι εισαγγελείς. Οι εισαγγελείς που διορίστηκαν στην θέση του Ακκάς, με απόφαση που έβγαλαν στις 14/1 ήραν το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων των 7 επιχειρηματιών και 2 εταιριών.

ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΚΙΡΝΤΑΓ

Ο εισαγγελέας Μουαμέρ Ακκάς από τον οποίο αφαιρέθηκε η υπόθεση σχετικά με την διαφθορά, με απόφαση του 1ου τμήματος του HSYK ( σημ . μεταφρ : Ανώτατο Συμβούλιο Δικαστών και Εισαγγελέων) μετατέθηκε στο Τεκίρνταγ.

DHA 16/1/2014

Σχ : Δηλαδή αφαίρεσαν την υπόθεση από τον Ακκάς για να μην προχωρήσει περαιτέρω και αποκαλυφθούν και άλλοι φίλοι του ΑΚΡ, και μετά μετέθεσαν δυσμενώς και τον έρμο τον εισαγγελέα !

Previous Article

KAΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ…

Next Article

ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΟ 2014 ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *