Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

71 νεκροί από νοθευμένα ποτά σε Σμύρνη, Αϊδίνι, Μερσίνα, Κωνσταντινούπολη…

No Comments Share:

Αυξάνονται οι θάνατοι από ποτά μπόμπες : Στους 71 έφτασαν οι νεκροί

Από τις 9 Οκτωβρίου ως σήμερα 71 άνθρωποι πέθαναν από ποτά-μπόμπες, ενώ στις σχετικές  αστυνομικές επιχειρήσεις που έγιναν, συνελήφθησαν 457 άτομα, με τους 95 εξ αυτών να προφυλακίζονται.

………….

Ο Μπουλέντ Ε. ο οποίος νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Σμύρνη με συμπτώματα δηλητηρίασης από νοθευμένο ποτό, τελικά έχασε την ζωή του.

Στο Κουσάντασι ο Ουμούτ Α,  χτες το βράδυ μεταφέρθηκε από συγγενείς του σε νοσοκομείο, όπου ο νέος αυτός άνθρωπος νοσηλεύτηκε στην εντατική καθώς εκτιμάται ότι είχε δηλητηριαστεί από αιθυλική αλκοόλη, αλλά τελικά έχασε την ζωή του.

Στο σύνολο της Τουρκίας από τις 9 Οκτωβρίου κι εντεύθεν, συνολικά πέθαναν από νοθευμένα ποτά 71 άτομα, με τους 28 εξ αυτών να είναι στην Σμύρνη, 10 στην Κωνσταντινούπολη, 9 στο Αϊδίνιο, από 7 σε Κιρίκκαλε και Μερσίνα, 3 στο Κιρκλαρελί, από 2 σε Μούγλα, Ζόγκουλντακ και Ραιδεστό και 1 στην Τραπεζούντα.

Στις συνεχιζόμενες αστυνομικές επιχειρήσεις ενάντια στην παραγωγή  και πώληση νοθευμένων ποτών, από τις 9/10 κι εντεύθεν, έχουν συλληφθεί 457 ύποπτοι. Από τους υπόπτους οι 95 προφυλακίστηκαν, ένα τμήμα τους αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ για κάποιους συνεχίζονται οι διαδικασίες σε αστυνομία και δικαστήρια.

Στις τελευταίες 24 ώρες κατασχέθηκαν 290 λίτρα νοθευμένο ποτό στην Μερσίνα και 2 λίτρα αιθυλικής αλκοόλης, ενώ στο Καραμπούκ κατασχέθηκαν 10.5 λίτρα νοθευμένου ποτού. Στην περιοχή Μπορνόβα της Σμύρνης σε κατάστημα που πουλάει κοκορέτσι, κατασχέθηκαν 230 λίτρα αιθυλικής αλκοόλης και 20 λίτρα νοθευμένου ποτού.

…………..

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202010231043078564-sahte-ickiden-olumler-artiyor-can-kaybi-71e-yukseldi/

23/10/2020

Previous Article

Η 28η ματαιώθηκε, η πορεία Πακιστανών κατά της Ινδίας την ίδια μέρα θα επιτραπεί ;

Next Article

Τσαμάν : ¨Αυτή δεν είναι χώρα, αλλά ένα απαίσιο και διαλυμένο κελί! Σας φτύνω!¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *