Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ…

No Comments Share:

Δεν δίνεται αναφορά στην φοιτήτρια που έχασε το παιδί από αστυνομικό ξυλοδαρμό !

fft81_mf2075166

Η ιατροδικαστική 4 χρόνια τώρα δεν έχει δώσει αναφορά στην Ε.Ο. , η οποία στα γεγονότα του Ντολμάμπαχτσέ τότε είχε χάσει το παιδί που κυοφορούσε κατά την διάρκεια αστυνομικής επέμβασης όταν είχαν συγκεντρωθεί εκεί μέλη της Genç-Sen

Η ιατροδικαστική υπηρεσία επί 4 χρόνια τώρα δεν έδωσε αναφορά στην Ε.Ο. η οποία στα γεγονότα του Ντολμαμπαχτσέ παρά το ότι είχε πει ¨Μην βαράς είμαι έγκυος¨ υπέστη βία και έχασε τότε το παιδί της.

Σύμφωνα με το άρθρο της Μπουρτζού Πουρτούλ Ουτσάρ από την εφημερίδα Χουριέτ, όταν στις 4/12/2010 φοιτητές μέλη της Genç –Sen συγκεντρώθηκαν μπροστά στο Ντολμάμπαχτσέ διαμαρτυρόμενοι για την συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Ερντογάν με πρυτάνεις, η αστυνομία επενέβη με κλομπ και σπρέι πιπεριού. Στην διάρκεια των επεισοδίων η 19 ετών και έγκυος 6 εβδομάδων Ε.Ο. έχασε το παιδί της. Το πλέον σημαντικό όμως έγγραφο που χρειάζεται για να προχωρήσει η σχετική έρευνα, δηλαδή η ιατρική αναφορά που θα αναφέρει τον λόγο για τον οποίο υπήρξε αποβολή του παιδιού, επί 3,5 χρόνια τώρα δεν έχει σταλεί. Παρά το ότι ο εισαγγελέας Αλή Σαφάκ ρώτησε σχετικά με την μοίρα της ιατρικής αναφοράς, η ιατροδικαστική υπηρεσία πάντα έδινε την ίδια απάντηση : ¨Ο φάκελος για τον οποίο ερωτάτε μελετάται, το συντομότερο θα σας σταλεί¨. Ο εισαγγελέας Αλή Σαφάκ απομακρύνθηκε πλέον από τα υπαλληλικά αδικήματα και η υπόθεση αποδόθηκε στον εισαγγελέα Γκιοκάλπ Κιοκτσού.

Εφ. Ραντικάλ 28/3/2014

Previous Article

ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΑΓΙΠ-ΦΕΤΟΥΛΛΑΧ….

Next Article

ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ YOUTUBE AΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *