Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΛΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ, ΚΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ !

No Comments Share:

Οι εισαγγελείς τον κάλεσαν, η αστυνομία δεν τον έστειλε

savcilar-cagirdi-emniyet-vermedi-1

Ο Διευθυντής Πληροφοριών της Αστυνομίας Κωνσταντινούπολης κλήθηκε να καταθέσει για την διαρροή της υπόθεσης της έρευνας κατά της διαφθοράς. Η αστυνομία Κωνσταντινούπολης όμως δεν τον έστειλε. 

Οι εισαγγελείς οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση διαφθοράς και δωροδοκιών κάλεσαν για κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου τον Διευθυντής Πληροφοριών Αχμέτ Αριμπάς ο οποίος είχε βάλει τα παρακολουθούν την μονάδα του ΣΔΟΕ που εργαζόταν κατά του Ριζά Σαρράφ.Το σχετικό αίτημα μεταφέρθηκε στον νομάρχη του Ακσαράι τον Σελαμί Αλτινόκ. Ο Αλτινόκ όμως ανέφερε πως δεν μπόρεσε να αντιληφθεί με βάση ποια ποινική δίωξη και ποια στοιχεία καλείται να καταθέσει ο μάρτυρας, και απέρριψε το αίτημα λέγοντας πως ¨δεν είναι σύμφωνο με την νομοθεσία¨. Έτσι ο Αριμπάς δεν πήγε να καταθέσει.

Στις 11/11/2013 και ενώ μονάδες του ΣΔΟΕ παρακολουθούσαν τον Ριζά Σαρράφ, πρόσεξαν ένα περίεργο όχημα στην περιοχή. Το όχημα ήταν επί της οδού Kanlıca 9-11 στην περιοχή Μπεϊκόζ και ήταν ένα όχημα Τουότα –Αούρις που ανήκε στην Διεύθυνση Πληροφοριών Κωνσταντινούπολης. Η ομάδα του ΣΔΟΕ περιέγραψε με αναφορά αυτήν την κατάσταση προς τους εισαγγελείς. Αυτοί λοιπόν κάλεσαν τον διοικητή της Διεύθυνσης Πληροφοριών Κωνσταντινούπολης Αχμέτ Αλτινόκ με την κατηγορία πως διέρρευσε την έρευνα που έκαμναν.

Εντοπίστηκε επίσης πως ο Ριζά Σαρράφ είχε ρωτήσει τον Μπαρίς Γκιουλέρ-γιό του υπουργού Γκιουλέρ σχετικά με το αν διεξάγεται κάποια έρευνα σε βάρος του. Μάλιστα αναφέρθηκε πως αργότερα και ο υπουργός έδωσε εντολή στην Διεύθυνση Πληροφοριών Κωνσταντινούπολης να ερευνήσει να μάθει αν διεξάγεται κάποια τέτοια έρευνα.

………………

………………

Εφ. Μπιργκιούν 24/12/2013

 Σχ : Δηλαδή ο υπουργός έβαζε αστυνομικούς για να ερυενήσoυν μη τυχόν και γίνεται κάποια έρευνα σε βάρος του Ριζά Σαρράφ που ¨λάδωνε¨ τους πάντες…

Previous Article

EAN AYTOI EINAI OI ΘΡΗΣΚΟΙ….

Next Article

ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΛΕΕΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *