Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η… ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !

No Comments Share:

H Τουρκία θα παράξει το δικό της σπρέι πιπεριού

6

Η αστυνομία μετά από την αναφορά του TÜBİTAK πως ¨Σπρέι πιπεριού θα παραχθεί και στην Τουρκία¨ θα συναντηθεί το επόμενο έτος με τις σχετιζόμενες εταιρίες.

Μετά από την έκκληση που έκανε η Οργάνωση της Διεθνούς Αμνηστίας να σταματήσει η πώληση του σπρέι πιπεριού προ της Τουρκία λόγω της δυσανάλογης και υπερβολικής του χρήσης στα γεγονότα του πάρκου Γκεζί, η αστυνομία μαζί με το TÜBİTAK, άρχισε εργασία για την παραγωγή ¨εθνικού σπρέι πιπεριού¨.

Σύμφωνα με τον Φεβζί Κιζιλκογιούν από την εφημερίδα Χουριέτ, η αστυνομία έκανε αναλύσεις στο TÜBİTAK, και έβαλε να ετοιμαστεί μια αναφορά σχετικά με την παραγωγή και το κόστος του σπρέι. Η αστυνομία που πήρε θετικά αναφορά από το TÜBİTAK σχετικά με την παραγωγή του στην Τουρκία, ανακοίνωσε πως το επόμενο έτος θα αρχίσει συναντήσεις με τις σχετικές εταιρίες.

……………

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση μέχρι πριν από τα γεγονότα του πάρκου Γκεζί είχε στοκ από σπρέι πιπεριού που θα έφτανε μέχρι το 2015, αλλά μετά από την έντονη χρήση του στο πάρκο, αγόρασε ακόμη 150 χιλιάδες φιάλες από Βραζιλία και Αγγλία, που μεταφέρθηκαν σε Κωνσταντινούπολη. Άγκυρα και Σμύρνη όπου και ήταν έντονες οι διαδηλώσεις.

………….

Εφ. Ραντικάλ 29/9/2013

Previous Article

TO ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ

Next Article

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *