Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΒΙΑ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ !

0 σχόλια Share:

Σεξουαλική βία από αστυνομικούς !

16-yasindaki-genc-kiza-polisten-tecavuz-1

Δύο αστυνομικοί βίασαν ένα 16χρονο κορίτσι που ζήτησε βοήθεια

Αναφέρεται πως η 16χρονη Χ.Π. που έφυγε από το σπίτι της στο Γκαζιάντεπ και έφτασε στα Άδανα, όταν ζήτησε βοήθεια από αστυνομικούς για να την στείλουν στο σπίτι της, αυτοί την βίασαν στο αστυνομικό όχημα μέσα.

Οι δύο αστυνομικοί την 16 που τους ζήτησε βοήθεια, αφού την γυρνούσαν τρεις ώρες, μετά την βίασαν μέσα στο περιπολικό. Οι αστυνομικοί που αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης από 7 έως 29 χρόνια, αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι.

Στην πρώτη εκδίκαση της υπόθεσης ο αστυνομικός Ν.Τ. (38)-παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών αρνήθηκε τις κατηγορίες. Ο αστυνομικός Χ.Ι που αντιμετωπίζει ποινή 14,5 ετών και ο Α.Κ. που αντιμετωπίζει ποινή 7 ετών επίσης δεν αποδέχτηκαν τις κατηγορίες. Ανέφεραν πως μόνο προσπάθησαν να βοηθήσουν.

Ο ψητοπώλης Τ.Γ που αντιμετωπίζει ποινή 29 ετών λέει πως ενώ οδηγούσε του έκανε οτοστόπ η νέα κοπέλα και ότι ¨Συνάψαμε σχέση με την θέληση της¨.

Η διαδικασία ανεστάλη για να έρθει η 16χρονη Χ.Π να καταθέσει.

Εφ. Μπιργκιούν 14/9/2013

Σχ : Δηλαδή σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μικρή αρχικά βιάσθηκε από τον ψητοπώλη στον οποίο έκανε οτοστόπ και μετά από τους αστυνομικούς… Παράδεισος της γυναίκας η Τουρκία ! 

Previous Article

ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΑ ΜΜΕ

Next Article

ΣΕΪΧΑΝ ΝΤΟΓΑΝ, 14 ΧΡΟΝΩΝ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *