Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

No Comments Share:

Eκείνοι οι αστυνομικοί: Μόνο τα είχαμε

20713154

 

Και ενώ διαρκεί η έρευνα για τους αστυνομικούς που επενέβησαν στους διαδηλωτές στην Αττάλεια κατά την διάρκεια των γεγονότων του πάρκου Γκεζί, διέρρευσαν ενδιαφέροντες διάλογοι ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους επιθεωρητές που έστειλε εκεί η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΦΕΡΑΜΕ

Αστυνομικοί οι οποίοι εμφανίστηκαν σε βίντεο να δέρνουν τους τρεις νέους κρατώντας πέτρες ξύλα και σιδερένιους σωλήνες δήλωσαν : Καθώς το κλομπ ήταν ανεπαρκές αρχίσαμε να μεταφέρουμε ξύλα και σιδερένιους σωλήνες. Αλλά η επέμβαση μας στους διαδηλωτές δεν έγινε με τα ξύλα¨.

………….

Μαζί με την έρευνα για τους αστυνομικούς που στην περιοχή Τσαλί της Αττάλειας επενέβησαν στις 3 Ιουνίου με ξύλα, πέτρες και σιδερένιους σωλήνες, στο τελευταίο στάδιο έφτασε και η έρευνα για τους 17 αστυνομικούς οι οποίοι το πρωί της 2 Ιουνίου έδειραν σε υπόγειο πάρκινγκ 3 διαδηλωτές εκ των οποίων η μία ήταν γυναίκα.

………………

Εφ. Χουριέτ 6/7/2013

Σχ : ¨Οσοι δεν είδαν το βίντεο ας το δούνε. Το οποίο δεν έπαιξε σε ΚΑΝΕΝΑ μεγάλο ελληνικό κανάλι…. Αν γεννηθεί καμιά σαύρα σε ζωολογικό κήπο της Χαβάης μας το δείχνουν, αν γκαστρωθεί η Κέητ μας το δείχνουν, αυτά….μόκο !

Previous Article

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOK-TOYΡΚΙΑΣ

Next Article

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ 88ΧΡΟΝΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *