Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΚΟΝΤΑΨΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ…

No Comments Share:

Έτσι κατέρρευσε ο ισχυρισμός του ¨σκόνταψα¨

 Αποκαλύφθηκαν εικόνες από την στιγμή του πυροβολισμού του νέου που λεγόταν ότι σκοτώθηκε επειδή δεν υπάκουσε στην προειδοποίηση ¨στοπ¨. Οι εικόνες αυτές διαψεύδουν τον ισχυρισμό του αστυνομικού που είπε πως ¨σκόνταψα και το όπλο πυροβόλησε¨.

Ο 21 ετών κάτοικος Αϊδινίου Μαχίρ Ζορμπεγί Ντεμίρκαγια μετά από μήνυση πήγε να δώσει κατάθεση στις 4 Μαρτίου 2012 στο Α.Τ. Εφελέρ. Εκεί όταν έγινε γνωστό πως είναι λιποτάκτης, μεταφέρθηκε στο 1ο Πρωτοδικείο Αϊδινίου, και αποφασίστηκε η προφυλάκιση του. Ο Ντεμίρκαγια βγαίνοντας από το δικαστήριο προσπάθησε να αποδράσει. Τον κυνήγησε ο αστυνομικός Μουράτ Σαϊλάμ

Η ιατροδικαστική διέψευσε

Ο Σαϊλάμ κατά την διάρκεια του κυνηγητού τον πυροβόλησε τρεις φορές. Ενώ ο Ντεμίρκαγια πέθαινε, ο αστυνομικός Σαϊλάμ υποστήριξε πως σκόνταψε, έπεσε και κατά λάθος πυροβόλησε το όπλο του, και μάλιστα ότι πέφτοντας έσπασε το χέρι του. Στον αστυνομικό υποβλήθηκε μήνυση για ¨ανθρωποκτονία με ενδεχόμενη πρόθεση¨. Στην πρώτη εκδίκαση της υπόθεσης ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος λόγω ¨πιθανότητας αλλαγής της φύσης του αδικήματος¨. Η ιατροδικαστική στην αναφορά της γράφει πως ¨Ομόφωνα συμπεραίνεται πως δεν είναι δυνατόν οι πυροβολισμού από το όπλο να προέκυψαν στην πτώση λόγω απώλειας ισορροπίας, καθώς τουλάχιστον δύο φορές εφαρμόστηκε δύναμη στην σκανδάλη¨. Ο εισαγγελέας Ραγκίπ Αλή Μετίν απέκτησε πρόσβαση σε εικόνες από κάμερα. Στις εικόνες φαίνεται πως ο αστυνομικός Σαϊλάμ που σκότωσε τον Ντεμίρκαγιά, τον πυροβόλησε 4 δευτερόλεπτα μετά την πτώση του. Φαίνεται ότι τον νέο που έτρεχε η μία η σφαίρα τον πέτυχε στο κεφάλι και η άλλη στον ώμο. Με την εμφάνιση αυτών των εικόνων ο εισαγγελέας Ραγκίπ Αλή Μετίν ζήτησε 20 χρόνια φυλάκιση για τον κατηγορούμενο, ο οποίος δεν εμφανίστηκε λόγω ασθένειας. Ο εισαγγελέας ζήτησε χρονικό διάστημα καθώς μπορεί να αλλάξει η κατηγορία. Η εκδίκαση αναβλήθηκε.

 Εφ. Ραντικάλ  30/5/2013 

Previous Article

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΦΙΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΤΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 560Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *