Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ

0 σχόλια Share:

Έγινε το κακό : Βαριά η κατάσταση της Ντιλάν

Την ώρα που η μαθήτρια λυκείου Ντιλάν Αλπ προσπαθούσε να περάσει από το Ταρλάμπασι στην περιοχή Ταξίμ, κατέφυγε σε ένα σπίτι για να αποφύγει την επέμβαση της αστυνομίας. Η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι και πέταξε δακρυγόνο. Το καψούλι του δακρυγόνου πέτυχε την Ντιλάν στο κεφάλι. Η Αλπ με κάταγμα στο κρανίο μεταφέρθηκε το νοσοκομείο πρώτων βοηθειών του Ταξίμ όπου και εγχειρίστηκε. Ο φίλος της ο Ερόλ Παμούκ που βρισκόταν δίπλα της τραυματίστηκε όταν οι αστυνομικοί τον χτύπησαν με υποκόπανο στο κεφάλι, και αργότερα του έγιναν ράμματα στο κεφάλι.

Η μαθήτρια της τελευταίας τάξης του λυκείου Τσομπάν από την περιοχή Γενίμποσνα Ντιλάν Αλπ μαζί με την πρωτοετή φοιτήτρια Πληροφορικής Εσίν Καβρούκ και τον φίλο της Ερόλ Παμουκ προσπαθούσαν να βγούνε από το Ταρλάμπασι στο Ταξίμ. Σύμφωνα με όσα περιγράφει ο Καβρούκ τα γεγονότα εξελίχθησαν ως εξής :

¨Κοντά στο πανεπιστήμιο Μπιλγκί αποφύγαμε μια αστυνομική επέμβαση. Καταφύγαμε σε μια οικοδομή. Το περικύκλωσαν τα ΜΑΤ. Καταφύγαμε στο σπίτι μιας οικογένειας. Η αστυνομία έκανε έφοδο και έριξε δακρυγόνο μέσα στο σπίτι. Το δακρυγόνο πέτυχε την Ντιλάν στο σημείο ανάμεσα στο μάτι και το αυτί. Έχει κάταγμα στο κρανίο και κινδυνεύει η ζωή της. Ένα μήνα αργότερα θα μετείχε στις εξετάσεις¨.

Ο εργάτης Ερόλ Παμούκ περιγράφει πως τραυματίστηκε με τον υποκόπανο του όπλου με το οποίο η αστυνομία έριξε δακρυγόνο, και ότι οι αστυνομικοί έσερναν τους φίλους του :

¨Την θεία μου και την Εσίν οι αστυνομικοί την βασάνισαν. Τις είχαν πιάσει και τις έσερναν από τα μαλλιά. Τις κλωτσούσαν. Πήγα κατά πάνω τους. Με χτύπησαν με τον υποκόπανο. Μου έκαναν ράμματα στις πρώτες βοήθειες.¨

………

Muhalifgazete 1/5/2013

Σχ : Βρήκαμε σχετικά το παρακάτω βίντεο από το περιστατικό του τραυματισμού της κοπέλας

  

Previous Article

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Next Article

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

felis et, commodo in Praesent Praesent commodo