Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΑ ¨ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ¨ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ

0 σχόλια Share:

Οι βασανιστές αστυνομικοί ένα μήνα αργότερα επέστρεψαν στα καθήκοντα τους !

Αποκαλύφθηκε πως από τους 11 αστυνομικούς που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα για τον ξυλοδαρμό πολίτη ονόματι Αχμέτ Κοτζά στην περιοχή Φάτιχ, ένα μήνα μετά όλοι πλην ενός επέστρεψαν στην υπηρεσία τους.

Αποκαλύφθηκε πως οι αστυνομικοί που επί λεπτά ολόκληρα έδερναν τον Αχμέτ Κοτζά, ένα μήνα αργότερα επέστρεψαν στην υπηρεσία τους.

Σύμφωνα με την είδηση της Gazeteport, αποκαλύπτεται πως οι αστυνομικοί που τέθησαν σε διαθεσιμότητα με απόφαση της νομαρχίας μετά από την αντίδραση που προκάλεσαν οι εικόνες, ένα μόλις μήνα μετά επέστρεψαν στα καθήκοντα τους. Οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν ποινή 12 ετών και ο δαρμένος Αχμέτ Κοτζά 6,5 χρόνια.

Ο Αχμέτ Κοτζά στις 18/6/2012 λογομάχησε με αστυνομικούς επειδή δεν του παραχώρησαν προτεραιότητα, την ώρα που αυτός πήγαινε την έγκυο γυναίκα του στο νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση σπρέι πιπεριού και τον ξυλοφόρτωσαν. Οι σκηνές του ξυλοδαρμού του, καταγράφηκαν από ερασιτεχνική κάμερα. Ο Κοτζά δάρθηκε και στο αστυνομικό τμήμα όπου δεν του έβγαλαν τις χειροπέδες και δεν του επετράπη να πάει στην τουαλέτα.

Μετά από αυτό το περιστατικό η νομαρχία έθεσε σε διαθεσιμότητα τους αστυνομικούς Αντέμ Ντογάν, Μουσταφά Γκιουλτζάν, Αταλάι Ερζουρουμλού, Μεχμέτ Καρακογιούν, Αλή Ακτάς, Αλή Γενέρ, Τζαν Αχμέτ Ακγκιούν, Αχμέτ Γκιουλέν, Φατίχ Καλαμπαλίκ, Μουσταφά Αλτινόκ και Αχμέτ Οζντεμίρ. Και ενώ είχε πιστευθεί πως ήταν σε διαθεσιμότητα, αποκαλύπτεται πως όλοι τους πλην του Μουσταφά Γκιουλτζάν επέστρεψαν στα καθήκοντα τους.

Haber.sol.org  7/3/2013

Σχ : Aυτό που δεν λέει το δημοσίευμα είναι πως ένας από τους παράγοντες που συνετέλεσε στον ξυλοδαρμό του παθόντος είναι πως …μίλησε κουρδικά ! Ας θυμηθούμε όμως τις σκηνές :

Previous Article

ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

Next Article

ΣΥΧΑΡΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΤΟΝ…. ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!