Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Νομαρχία Αδάνων : ¨Ο αστυνομικός από λάθος πυροβόλησε τον 19χρονο στην καρδιά¨…. Βίντεο

No Comments Share:

Στα Άδανα ο 19 ετών Σύριος Αλή Ελ Χεμνταν, πυροβολήθηκε στην καρδιά και σκοτώθηκε από σφαίρα αστυνομικού, όταν δεν σταμάτησε στο σήμα στοπ της αστυνομίας. Έγινε γνωστό ότι στην πόλη υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας και ο 19χρονος είχε βγει για να πάει στη δουλειά και για αυτό δεν είχε σταματήσει. Η νομαρχία των Αδάνων που έθεσε σε διαθεσιμότητα τον αστυνομικό μίλησε για “ατύχημα”.

Στα Άδανα ο νέος ο οποίος πυροβολήθηκε επειδή δεν σταμάτησε σε αστυνομικό έλεγχο που γινόταν στα πλαίσια των περιορισμών κυκλοφορίας, αποκαλύφθηκε ότι ήταν ένας εργάτης από τη Συρία. Έγινε γνωστό πως ο 19 ετών Αλή Ελ Χεμνταν, μετέβαινε σε εργαστήριο για να δουλέψει και να τα βγάλει πέρα οικονομικά η οικογένειά του.

Το περιστατικό συνέβη χτες και παρά το ότι τα πρακτορεία ειδήσεων μετέδωσαν πως “πυροβολήθηκε στο πόδι” στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media, διακρίνεται πώς ο νέος πυροβολήθηκε στην καρδιά.
Σύμφωνα με τους συγγενείς του οι οποίοι μίλησαν στον Βολκαν Πεκαλ της Εβρενσελ, ο νέος βρέθηκε αντιμέτωπος με τον έλεγχο της αστυνομίας στη διάρκεια του διαλείμματος του. Και επειδή ήταν κάτω των 20 ετών φοβήθηκε πως θα του έκοβαν πρόστιμο και άρχισε να τρέχει.
…..
Μετά από την δημοσίευση χτες το βράδυ του βίντεο στα social media με εντολή εισαγγελέα, συνελήφθη ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον νέο από τη Συρία. Είναι ακόμα στην αστυνομία των Αδάνων, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να μεταφερθεί στα δικαστήρια.
Στην ανακοίνωση που έγινε από τη Νομαρχία των Αδάνων αναφέρεται πως ” Ο Χεμνταν σε σημείο ελέγχου δεν υπάκουσε στην εντολή να σταματήσει και διέφυγε και κατα την διάρκεια προειδοποιητικής βολής λόγω ατυχήματος τραυματίστηκε “.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως “Mεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες που έγιναν έχασε τη ζωή του. ο εμπλεκόμενος αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ συνεχίζεται η ποινική και διοικητική εξέταση του περιστατικού”.

https://tele1.com.tr/uygulamadan-kactigi-gerekcesiyle-19-yasindaki-aliyi-vuran-polis-aciga-alindi-157080/

Σχ : Τι να κάνει ο άνθρωπος, δεν είναι και η Κορακάκη !

Στον αέρα πυροβόλησε αλλά τον πέτυχε στην καρδιά !

Προσέξτε επίσης τον πρόστυχο ρόλο των επίσημων τουρκικών ΜΜΕ…

Για αυτό όταν εντοπίζετε κάτι στραβό φίλοι μας, να το καταγράφετε με το κινητό….

 

 

Previous Article

Η Τουρκία επιβραδύνει τις εισαγωγές στην χώρα…

Next Article

Το ευχολόγιο του Έλληνα υπουργού για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το έξυπνο σχόλιο του χρήστη ¨The Duke¨ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *