Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΒΙΑΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΜ

No Comments Share:

Δύο φορές την βίασαν στο Αστυνομικό Τμήμα

Η Π.Α η οποία είχε συλληφθεί κατά την διάρκεια ελέγχου ταυτοτήτων σε κλαμπ στην περιοχή του Ταξίμ, υπέστη δύο φορές βιασμό από τον Ν.Κ-υποδιοικητή του Α.Τ. Μετά από την καταγγελία της ο Ν.Κ. συνελήφθη και αντιμετωπίζει ποινή 18 ετών.

Με βάση την είδηση της εφημερίδας Βατάν, στις 11 Μαρτίου μονάδα της αστυνομικής διεύθυνσης Κωνσταντινούπολης, έκανε έλεγχο ταυτοτήτων σε μια ομάδα φίλων που στεκόταν μπροστά στο κλάμπ. Τότε μια κοπέλα τους είπε πως την λένε Οζλέμ Α. αλλά ότι δεν είχε ταυτότητα μαζί της. Οι αστυνομικοί όμως την υποψιάστηκαν και της είπαν πως πρέπει να έρθει μαζί τους στο Τμήμα. Εκεί αρχικά φάνηκε πως όντως αυτή ήταν η ταυτότητα της. Αλλά μετά από μεγαλύτερη έρευνα διαπιστώθηκε πως το πραγματικό της όνομα ήταν Π.Α. και ότι είχε έρθει δύο χρόνια πριν από την Ρωσία. Η Π.Α. είπε στους αστυνομικούς πως το διαβατήριο το είχε κλέψει και ότι ένα χρόνο πριν είχε προμηθευτεί πλαστή ταυτότητα έναντι 500 τ.λ.

 Διπλή σεξουαλική επίθεση

Μετά από αυτό, της ασκήθηκε δίωξη και μεταφέρθηκε στα κεντρικά. Εκεί γνωρίστηκε με τον υποδιοικητή Ν.Κ. και συνομίλησε μαζί του. Μετά όμως αυτός άρχισε να την πλησιάζει και να την χαϊδεύει με τα χέρια του. Μετά από αυτό η Π.Α. του είπε πως ¨Δεν θέλω να μου φέρεστε έτσι. Θέλω να φύγω¨, αλλά αυτός της είπε να ηρεμήσει και να συνάψει σεξουαλική σχέση μαζί του. Ενώ λοιπόν αυτή αρνήθηκε και αυτός επέμενε, βγήκε μια δουλειά και ο Ν.Κ. βγήκε από το δωμάτιο. Τότε αυτή εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και πήγε στην τουαλέτα. Αλλά όταν ο Ν.Κ. έμαθε πως αυτή πήγε στην τουαλέτα, πήγε και αυτός και την βίασε. Αργότερα της είπε να έρθει στο γραφείο του, όπου της είπε ¨Εδώ δεν κάναμε έρωτα, άντε να κάνουμε και εδώ¨ και την βίασε ξανά.

Στην κατάθεση της αργότερα είπε πως στην αρχή επειδή ο Ν.Κ ήταν υπεύθυνος τομέα, και ήξερε πως δεν θα την πίστευε κανείς και θα βρισκόταν σε χειρότερη κατάσταση, για αυτό δεν έβγαλε φωνές.

…………………

Αργότερα στο κρατητήριο περιέγραψε την περίπτωση της σε μια φίλη της . Μετά μαζί με την φίλη της υπέβαλαν καταγγελία και στην έρευνα που έγινε κατασχέθηκαν στο αυτοκίνητο του Ν.Κ. δέκα προφυλακτικά. Επίσης από την έρευνα στα βίντεο φαίνεται ο ύποπτος να πηγαίνει στην τουαλέτα και μετά να βγαίνει από εκεί μαζί της. Ο υποδιευθυντής Ν.Κ. απορρίπτει τις κατηγορίες.

……………………

 Εφ. Χουριέτ 28-5-2012

Previous Article

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΕΞ ΣΤΟ DEB

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *