Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Βίντεο : Ο θάνατος του δασκάλου Γκιοκχαν Ατσικολλου…

0 σχόλια Share:

Ένα ακόμη τεκμήριο από την δολοφονία του δασκάλου Γκιοκχαν

Αποκαλύφθηκε βίντεο από την στιγμή του θανάτου του ενώ ήταν κρατουμενος. Αποκαλύφθηκε βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του δασκάλου Γκιοκχαν Ατσικολλου. Αυτός συνελήφθη κατά την περίοδο Εκτάκτου Καταστασεως, ενώ στο κρατητήριο της αστυνομίας Κωνσταντινουπολης δεν του έδιναν τα φάρμακα για το ζάχαρο και μετά από βασανιστήρια που του έκαναν, έπαθε έμφραγμα και πέθανε.

Στο βίντεο της Σεβιντς Οζαρσλαν της ενημερωτικής ιστοσελίδας Boldmedya, διακρίνεται πως ο  Ατσικολλου που είναι φυλακισμένος με άλλα 5 άτομα σε κελί ενός ατόμου, όταν αισθάνθηκε άσχημα,  κάλεσε τους αστυνομικούς που ήταν υπηρεσία. Αυτοί δεν ήρθαν κι αυτός επέστρεψε στο κρεβατι του, απλώθηκε και διακρίνεται πως κουνήθηκε λίγο και ξεψυχησε.

Στις 23/7/2016, έγινε έφοδος από 15 αστυνομικούς στο σπίτι του που  τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κωνσταντινούπολης. Επί 13 μέρες υπέστη βαριά βασανιστήρια και τελικά το πρωί της 5 Αυγούστου 2016, ευρισκόμενος στο κρατητήριο της αστυνομικής διεύθυνσης Βαταν, υπέστη έμφραγμα και πέθανε. Και παρά το ότι οι συγκρατούμενοί του στο ίδιο κελί έδωσαν καταθέσεις για τα βαριά βασανιστήρια που είχε υποστεί, τελικά η εισαγγελία αρχειοθέτησε τη σχετική έρευνα.
Μετά από τις καταθέσεις που ανέφεραν πως ο Ατσικολλου μετά από τα βασανιστήρια, μεταφερόταν στο κελί σχεδόν ημιλιπόθυμος,  ο δικηγόρος της οικογένειας ζήτησε τα σχετικά βίντεο. Αλλά η εισαγγελία δεν έβαλε στο φάκελο το σύνολο των εικόνων. Τα επιλεγμένα βίντεο αποκαλύπτουν  πως ο θάνατος του, προήλθε από μία ξεκάθαρη αμέλεια.

GÖKHAN ÖĞRETMEN CİNAYETİNDE BİR BELGE DAHAGözaltında ölüm anına ilişkin görüntüler ortaya çıktıOHAL döneminde İstanbul…

Δημοσιεύτηκε από 30 ARTI στις Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019

30 ARTI

Facebook

Σχ: Τόσες μα τόσες ζωές χαμένες άδικα… Από την μεγαλομανία του Ταγίπ που για να εδραιώσει την κυριαρχία του δαιμονοποίησε τους χθεσινούς του φίλους, οδηγώντας στο χαμό χιλιάδες ζωές.

Στο βίντεο διακρίνεται πως στις 4:26 σηκώνεται και πηγαίνει στα κάγκελα φωνάζοντας για βοήθεια. Επί πέντε λεπτά φωνάζει και κανείς δεν έρχεται. Στις 4:31 μη έχοντας άλλες δυνάμεις, ακουμπά  πρώτα στον τοίχο, μετά στα κάγκελα και τέλος επιστρέφει στο κρεβάτι. 04:35 συμβαίνει το καρδιακό επεισόδιο.😔😔😔

Previous Article

Βίντεο από επίθεση ανταρτών σε τουρκικό στρατιωτικό όχημα

Next Article

Βίντεο σκάνδαλο με μικρά παιδιά να φωνάζουν: “Θάνατος στους Εβραίους” και ” Η Αγία Σοφία θα γίνει τζαμί”…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *