Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ούτε τα κόκαλα δεν επιστρέφουν…

0 σχόλια Share:

Από τα παιδιά που πήρατε από τις μάνες τους, τουλάχιστον δώστε τα κόκαλά τους, οι μάνες ζητάνε τουλάχιστον έναν τάφο να μπορούν να επισκέπτονται,επιστρέψτε  στις μάνες αυτούς που πήρατε.

Προς τον τύπο και την κοινή γνώμη
ΖΗΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ
Για 745η φορά βρισκόμαστε στην πλατεία Γαλατασαράι
Ως οικογένειες αυτών που απήχθησαν από τις δυνάμεις ασφαλείας και ως υπερασπιστές δικαιωμάτων, αισθανόμαστε βαθιά αγωνία για τους απαχθέντες,οι  περισσότεροι εκ των οποίων απήχθησαν στην Άγκυρα.
Οι Γκιοκχαν Τουρκμεν, Γιασίν Ουγκαν, Οζγκουρ Καγιά,  Ερκαν Ιρμακ, Μουσταφά Γιλμάζ και Σαλίμ Ζεϊμπέκ που απήχθησαν μεταξύ 7 και 20 Φεβρουαρίου, παρά τις προσπάθειες των οικογενειών ακόμη αγνοούνται.
Τα άτομα αυτά απήχθησαν  υπό συνθήκες που αποτελούν κίνδυνο για τη ζωή τους και σύμφωνα με μαρτυρίες απήχθησαν με το ίδιου τύπου αυτοκίνητο μαύρο Τransporter, από άτομα τα οποία δήλωσαν πως ήταν των δυνάμεων ασφαλείας.
Στην 745η εβδομάδα θα βρεθούμε για να πούμε στον υπουργό Δικαιοσύνης, στον υπουργό Εσωτερικών και σε όλους τους αρμόδιους τα εξής:” Οι κανόνες των νόμων πρέπει να εφαρμόζονται ισότιμα και δίκαια σε όλους. Εκπληρώστε την υποχρέωσή σας για την προστασία της ζωής και για αποτελεσματική έρευνα σχετικά με τις καταγγελίες των οικογενειών των απαχθέντων ανθρώπων. Απαντήστε στο ερώτημά μας. Πού βρίσκονται οι Γκιοκχαν Τουρκμεν, Γιασίν Ουγκαν, Οζγκουρ Καγιά,  Ερκαν Ιρμακ, Μουσταφά Γιλμάζ και Σαλίμ Ζεϊμπέκ ;
Σας καλούμε και σας να μας συνοδεύσετε όταν λέμε “νόμος για όλους, δικαιοσύνη για όλους”.

Σάββατο 6 Ιουλίου η ώρα 12:00

Επιτροπή Αγώνα για τους Αγνοούμενους Συλληφθέντες του παραρτήματος Κωνσταντινούπολης της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

#CumartesiAnneleri745Hafta Analardan aldığınız evlatların hiç değilse kemiklerini verin, analar evlatlarının hiç değilse ziyaret edebileceği bir mezarı olsun istiyor, analardan aldıklarınızı geri verin.

Δημοσιεύτηκε από Demokrasi στις Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019

Σχ : Παρά το ότι υπάρχουν ακόμη και βίντεο από τις απαγωγές κάποιων εξ αυτών οι αποκαλούμενες δυνάμεις ασφαλείας δεν έχουν βρει τίποτα λέει…

Προφανώς επρόκειτο για αντικαθεστωτικούς τους οποίους τους έφαγε το μαύρο σκοτάδι…

Υπουργός Εσωτερικών στην Τουρκία είναι ο Σουλεϊμάν Σοιλου. Αυτόν που ο ομόλογός του αριστερός  κ Βίτσας,ονόμαζε  “ο φίλος μου”…

Previous Article

Κατοχή στον αέρα, στην ξηρά και στη θάλασσα…

Next Article

Νέα πειρατική γεώτρηση από την Τουρκία στην Κύπρο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *