Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΓΚΑΛ ΑΝΤΙ ΛΥΚΟΣΚΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

0 σχόλια Share:

Εναλλακτική στον γερμανικό ποιμενικό: Η αστυνομία Κωνσταντινούπολης θα επεμβαίνει με καγκάλ

Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης θα επεμβαίνει σε περιπτώσεις κοινωνικών επεισοδίων με σκυλιά καγκάλ.

Η αστυνομία Κωνσταντινούπολης ανέπτυξε ένα σχέδιο.
Η αστυνομία παίρνοντας ως παράδειγμα την γερμανική και βελγική αστυνομία που χρησιμοποιούνε τα δικά τους σκυλιά, στρέφεται πια προς την “εθνική ράτσα” των καγκάλ στην Σεβάστεια.


Εκπαιδευτές σκύλων μετέβησαν στην μονάδα εκτροφής καγκάλ στο Αλτινγιαγιλά της Σεβάστειας, πήραν 10 κουτάβια 3-4 μηνών και τα μετέφεραν στην Κωνσταντινούπολη.
Τα σκυλιά θα εκπαιδευτούν ώστε να βοηθουν τα ΜΑΤ σε περιπτώσεις επεμβάσεων σε κοινωνικά γεγονότα.Η αστυνομία εξέτασε και άλλες φάρμες σκυλιών.
……..
Ο Μουράτ Τασντελέν που με έγκριση από το υπουργείο Γεωργίας εκτρέφει σκυλιά, είπε πως δέχτηκε αίτημα.από τα ΜΑΤ.

Ο Τασντελέν είπε τα εξής: ” Στο μέλλον θα αξιολογηθούν και ανάλογα με την απόδοση τους θα αυξηθεί και η χρήση τους. Στην Σεβάστεια οι αστυνομικοί πέρασαν από διάφορες φάρμες και επέλεξαν την δική μας. Εμείς ενημερώσαμε τους αστυνομικούς που ήρθαν να πάρουν τα σκυλιά σχετικά με την συντήρηση και την εκτροφή των σκυλιών. Στο εξωτερικό σε περιπτώσεις επεισοδίων χρησιμοποιούνται διάφορες ράτσες σκυλιών για να βοηθηθούν οι αστυνομικοί. Στην πατρίδα μας αυτά τα σκυλιά έρχονται από το εξωτερικό. Η αστυνομία μας σχεδιάζει τώρα να εκπαιδεύσει ντόπια σκυλιά και να τα μοιράσει σε όλες τις μονάδες. Το καγκάλ είναι ένα σκυλί ανωτάτου επιπέδου.Σε σχέση με τα λυκόσκυλα Γερμανιας και Βελγίου είναι ανώτερα. Πιστεύω πως στις περιπτώσεις κοινωνικών επεισοδίων και μόνο η εμφάνιση του καγκάλ θα λειτουργήσει αποτρεπτικά.

Diken 22/8/2017

Previous Article

ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ

Next Article

ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *