Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ

No Comments Share:

Ραντικάλ 9-12-2010

 

Μάθημα ¨χαμόγελου¨ δόθηκε σε αστυνομικούς διευθυντές και διοικητές της στρατοχωροφυλακής της πόλης Ερζερούμ, που ετοιμάζεται να φιλοξενήσει Ολυμπιακούς αγώνες των πανεπιστημίων

Ο ειδικός στην τεχνική της επικοινωνίας Ογούζ Σαϊγκίν παρέδωσε μάθημα ¨χαμόγελου¨  σε αστυνομικούς διευθυντές και διοικητές της στρατοχωροφυλακής της πόλης Ερζερούμ, που ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους παγκόσμιους χειμερινούς αγώνες των πανεπιστημίων. Στο μάθημα που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ενημέρωσης της αστυνομίας, μετείχαν ο αντινομάρχης Μεχμέτ Γκιόκ, αστυνομικοί υποδιευθυντές, διευθυντές Α.Τ. και διοικητές της στρατοχωροφυλακής.

Ο ειδικός στις τεχνικές επικοινωνίας Σαϊγκίν ανέφερε πως ιδιαίτερα έναντι των ξένων τουριστών, η γλώσσα του σώματος είναι πολύ σημαντική, μάλιστα οι υπεύθυνοι ασφάλειας πέρασαν από εξέταση ¨χούλαχουπ¨.

Ο Σαϊγκίν ζήτησε από τον αντινομάρχη, από τους αστυνομικούς υποδιευθυντές και διευθυντές Α.Τ. να έρθουν και να προσπαθήσουν να στηρίξουν με ένα δάχτυλο και χωρίς να πέσει το χούλαχουπ. Όμως 8 άτομα δεν τα κατάφεραν. Ο Σαϊγκίν τους είπε ¨εσείς δεν μπορέσατε να αποτελέσετε ομάδα. Βγείτε από την αίθουσα, προσπαθήστε και ελάτε μετά.¨. Οι αρμόδιοι βγήκαν έξω και αργότερα πέρασαν την εξέταση.

…………………..

Previous Article

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΡΙΔΕΣ

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *