Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ…

0 σχόλια Share:

Ακόμη και παιδιά 8-9 χρονών σε εκείνη την λίστα

261220142238349497502Αποκαλύφθηκε ότι η αστυνομία του Ντιγιαρμπακίρ κατά τους τελευταίους 2 μήνες, κυρίως μέσα σε διαδηλώσεις,  εντόπισε πάνω από 200 μαθητές που είχαν εμπλακεί σε διάφορα αδικήματα, τους οποίους καταχώρισε ως ¨παιδί που οδηγήθηκε σε αδίκημα¨ και έστειλε σε λίστα τα ονόματα τους στην Διεύθυνση Εθνικής Παιδείας για να τιμωρηθούν.

Μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στην κοινή γνώμη από την λίστα αυτή που θεωρήθηκε ¨φακέλωμα¨ και ¨κατάδοση¨, η Διεύθυνση Εθνικής Παιδείας ζήτησε να ενημερωθεί η Διεύθυνση Θρησκευτικών Υπηρεσιών σχετικά με την τιμωρία.

………….

Με την δημοσίευση αυτής της λίστας άρχισε η κουβέντα περί φακελώματος και κατάδοσης, ενώ αποκαλύφθηκε πως 90 από τα παιδιά που περιέχονται στην λίστα είναι κάτω από 15 ετών. Εντύπωση πως στην λίστα αυτή υπάρχουν τα στοιχεία ταυτότητος ενός παιδιού 8 ετών, δύο παιδιών 9 ετών και εννέα παιδιών 10 ετών.

…………………..
Ο Ταχίρ Ελτσί-πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Ντιγιαρμπακίρ, ανέφερε πως πρόκειται για μια διαδικασία που οδηγεί απευθείας στο φακέλωμα και δήλωσε : ¨Η αστυνομία εν προκειμένω λέει «ασκήστε πειθαρχική διαδικασία σε αυτά τα παιδιά και παρακολουθήστε τα». Αυτό δεν είναι κάτι σωστό¨.
………………….

DHA  27/12/2014

Previous Article

ΕΜΠΡΟΣ ΡΕ, ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015 !

Next Article

ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *