Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΔΙΩΧΘΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

No Comments Share:

Απίστευτοι ισχυρισμοί από τον Ζεκεριά Οζ σχετικά με την επίθεση στα δικαστήρια ! Θα κλονίσουν την Τουρκία

zkeriyo (1)

Ενα από τα πλέον πολυσυζητημένα άτομα στην Τουρκία ο πρώην εισαγγελέας Ζεκεριά Οζ, εξέφρασε χτες εντυπωσιακούς ισχυρισμούς σχετικά με την χτεσινή επίθεση στα δικαστήρια Τσαλαγιάν κατά την οποία σκοτώθηκε ο εισαγγελέας Μεχμέτ Σελίμ Κιράζ. Ο Ζεκεριά Οζ είπε πως απεκρύβη ο θάνατος του εισαγγελέα και είπε πως ¨Μα τι κράτος είμαστε, που ο εισαγγελέας μας σκοτώνεται και οι ανώτατες αρχές μας αποκρύπτουν τα σχετικά με τον θάνατο του. Το κράτος μιλά για 5 σφαίρες και ο γιατρός για 2.¨

Ο Ζεκεριά Οζ υποστηρίζει πως η αστυνομική επιχείρηση έγινε εσπευσμένα και αναρωτιέται ¨Κανείς δεν κατάλαβε γιατί έγινε εσπευσμένα η επιχείρηση, όπως και γιατί ενώ υπάρχει υπουργός Δικαιοσύνης και πρωθυπουργός, κάνει δηλώσεις σχετικές με το θέμα ο ευρισκόμενος στο εξωτερικό πρόεδρος της Δημοκρατίας .¨

Επίσης ρωτά για ποιο λόγο την ώρα που ο εισαγγελέας Κιράζ ερευνούσε μια τόσο σημαντική υπόθεση, δεν του είχε παρασχεθεί προστασία και τονίζει πως θα πρέπει αυτοί που έχουν υποπέσει σε παραλείψεις να δικαστούνε.

 Να οι δηλώσεις που έκανε μέσω τουίτερ ο Ζεκεριά Οζ :

¨Είναι ανάγκη να γίνει πολύ καλή έρευνα, ιατροδικαστική εξέταση και βαλλιστική εξέταση σχετικά με τον μάρτυρα μας εισαγγελέα. Μα τι κράτος είμαστε, που ο εισαγγελέας μας σκοτώνεται και οι ανώτατες αρχές μας αποκρύπτουν τα σχετικά με τον θάνατο του στοιχεία. Το κράτος μιλά για 5 σφαίρες και ο γιατρός για 2.

Κανείς δεν κατάλαβε γιατί έγινε εσπευσμένα η επιχείρηση, όπως και γιατί ενώ υπάρχει υπουργός Δικαιοσύνης και πρωθυπουργός, κάνει δηλώσεις σχετικές με το θέμα ο ευρισκόμενος στο εξωτερικό πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Όταν ο εισαγγελέας Μεχμέτ Σελίμ Κιράζ ερευνά μια τόσο σημαντική απόφαση γιατί δεν του είχε παρασχεθεί προστασία ; Είναι ανάγκη αυτοί που έχουν υποπέσει σε παραλείψεις να δικαστούνε.:

………………..

……………….

Εφ. Ταράφ 1/4/2015

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΣΤΟ DEB

Next Article

ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *