Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η TOYΡΚΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ¨ΔΑΓΚΩΝΕΙ¨ ΚΑΙ ΤΟ NETFLIX….

0 σχόλια Share:

Μετά από αίτημα του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου καταργήθηκε από το Νetflix, ένα  επεισόδιο του σίριαλ Designated Survivor

Η δημοφιλής πλατφόρμα ταινιών και σίριαλ μέσω ίντερνετ Νetflix,  ανακοίνωσε πώς μετά από αίτημα του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου κατάργησε ένα επεισόδιο του σίριαλ Designated Survivor, που αφορούσε τις πολιτικές σχέσεις μεταξύ Άγκυρας και Ουάσινγκτον. Αυτή η παρεμπόδιση είναι η πρώτη που πραγματοποιείται στο Νetflix μέσω του Ραδιοτηλεοπτικού.
Στην ανακοίνωση που έγινε από το Νetflix αναφέρεται πως μετά από αίτημα Τούρκων αξιωματούχων και σύμφωνα με τους ντόπιους νόμους αφαιρέθηκε από την πλατφόρμα της Νetflix στην Τουρκία 1 τμήμα του Designated Survivor.
Το Νetflix αναφέρει ότι το καταργηθούν τμήμα ήταν το έβδομο της δεύτερης σεζόν του Designated Survivor και ότι εκτός Τουρκίας θα μπορεί να παρακολουθηθεί.
Στο επεισόδιο εκείνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Φατίχ Τουράν πάει σε μία σύνοδο του ΝΑΤΟ στις ΗΠΑ. Εκεί συναντάται με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Κίρκμαν. Κατά την κοινή συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της Τουρκίας ξεπερνώντας τους κανόνες ευγένειας και τους κρατικούς κανόνες πρωτοκόλλου διακόπτει την ομιλία του Αμερικανού προέδρου και ζήτα την έκδοση του Νουρί Σαχίν που ζει στις ΗΠΑ ως υπεύθυνου για την απόπειρα πραξικοπήματος.
Δεν διέφυγε της προσοχής ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο αποτελούσε μία απόπειρα να βγει αθώα η τρομοκρατική οργάνωση του Γκιουλέν σχετικά με το αιματηρό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

ΤΟ NETFLIX ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΤΟ 2019

Με τον νόμο  “Περί ρύθμισης εκπομπών ραδιοφώνου και τηλεόρασης μέσω διαδικτύου”  που  δημοσιεύτηκε το 2019 στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, οι ψηφιακές πλατφόρμες όπως οι Netflix BluTV και PuhuTV,  τέθηκαν υπό τον έλεγχο του Ραδιοτηλεοπτικού.
Το Ραδιοτηλεοπτικό με αυτό το νόμο μπορεί να ελέγχει κάθε περιεχόμενο ραδιοφώνου, τηλεοράσης η άλλες συνδρομητικές δημοσιεύσεις που εκπέμπονται.

………..

https://www.sondakika.com/haber/haber-netflix-dizisi-designated-survivor-a-rtuk-ten-15-13179120/

1/5/2020

Previous Article

Ξεπεράστηκε το όριο των 7 λιρών…

Next Article

Βίντεο- Οι ¨Έλληνες του αύριο¨ διαμαρτύρονται στην Μόρια

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *