Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

NEA ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ : REDHACKS !

0 σχόλια Share:

Κριτήρια τρομοκρατικής οργάνωσης : Σφυροδρέπανο και Μανιφέστο

Η οργάνωση των Redhacks που τελευταία ¨χάκεψε¨ την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών κηρύχθηκε από την εισαγγελία ως ¨τρομοκρατική οργάνωση¨ με δικαιολογία την ύπαρξη στο σήμα τους του σφυροδρέπανου και του Μανιφέστου.

Μετά από την ¨χάκεψη¨ της ιστοσελίδας του υπουργείου Εξωτερικών από τους αποκαλούμενους ¨Ερυθρούς Χάκερς¨, η ομάδα αυτή κηρύχθηκε επίσημα πλέον τρομοκρατική οργάνωση.

Η εισαγγελία εντοπίζοντας στο σήμα της οργάνωσης το σφυροδρέπανο και ένα μανιφέστο, κατήρτισε μια λίστα με τις δράσεις που έχουν κάνει μέχρι σήμερα οι Redhacks και την έστειλε στην Αντιτρομοκρατική της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Με βάση το άρθρο του Ισμαήλ Σαγίρογλου από την Ραντικάλ, η εισαγγελία ζητά να εξετασθεί λεπτομερώς αυτή η οργάνωση ως τρομοκρατική πλέον οργάνωση.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως μέχρι τώρα καθώς η έρευνα ήταν γύρω από αδικήματα στον ψηφιακό χώρο είχε αργοπορήσει, αλλά με την ένταξη πλέον της οργάνωσης στις τρομοκρατικές οργανώσεις αυτό αλλάζει. Οι πηγές υπογράμμισαν πως οι Ερυθροί Χάκερς δεν δραστηριοποιούνται μόνο μέσα στα σύνορα της Τουρκίας και ότι για την δράση εναντίον τους δεν θα είναι αρκετή η εργασία μόνο της αστυνομίας.

Μετά από την δημοσίευση από τους Redhacks στο twitter καρτών διαπίστευσης ξένων διπλωματών που υπηρετούν στην Τουρκία, ο λογαριασμός τους στο twitter έκλεισε.

……………..

 Bianet.org 6/7/2012

Previous Article

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ !

Next Article

H ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΣΤΗΝ ¨ΙΣΧΥΡΗ¨ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *