Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

METAΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΜΙΤ

No Comments Share:

Δύο ενδιαφέρουσες μεταγραφές στην ΜΙΤ

mit-ten-ilginc-iki-transfer_6291_b

Ο Νουχ Γιλμάζ διορίστηκε επικεφαλής της Μονάδας Τύπου της ΜΙΤ. Ενώ ο Γ.Γ. του πανεπιστημίου Αρτουκλού Μουράτ Ντιλμέν διορίστηκε στο Κέντρο Συντονισμού Τρομοκρατίας.

Δύο κρίσιμοι διορισμοί πραγματοποιήθηκαν στην ΜΙΤ. Σύμφωνα με αυτούς, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Νουχ Γιλμάζ τοποθετήθηκε επικεφαλής της Μονάδας Τύπου της ΜΙΤ ενώ ο Μουράτ Ντιλμέν-φιλόλογος-συγγραφέας και Γ.Γ. του πανεπιστημίου Αρτουκλού του Μάρντιν, διορίστηκε στο Κέντρο Συντονισμού Τρομοκρατίας. Ο διορισμός του Νουχ Γιλμάζ προκάλεσε έκπληξη στην υπηρεσία. Διότι πριν από τον διορισμό του, η ΜΙΤ είχε ερευνήσει σχετικά με τον Γιλμάζ που δούλευε στον τομέα εξωτερικών ειδήσεων στην εφημερίδα Σταρ, και το αποτέλεσμα της έρευνας ήταν ¨αρνητικό¨. Στην σχετική με τον Γιλμάζ αναφορά που ετοιμάστηκε μετά από την έρευνα, εμπεριέχονται αρνητικές εκτιμήσεις. Στην αναφορά καταγράφεται πως ¨Λόγω των ποικίλων σχέσεων του, η τοποθέτηση του στην υπηρεσία θα είναι κατάλληλη, ενώ δεν έχει και καμία εμπειρία από πληροφορίες στο παρελθόν¨. Αλλά με εντολή του διοικητή της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν, ο Γιλμάζ τοποθετήθηκε επικεφαλής στην Μονάδα Τύπου της ΜΙΤ.

Και ενώ τα ΜΜΕ εστίαζαν σε αυτή την μεταγραφή στην ΜΙΤ, πραγματοποιήθηκε ακόμη μια ενδιαφέρουσα μεταγραφή, αυτή τη φορά από το πανεπιστήμιο Αρτουκλού. Ο Γ.Γ. του πανεπιστημίου Μουράτ Ντιλμέν διορίστηκε στο Κέντρο Συντονισμού Τρομοκρατίας. Σχετικά με τον Ντιλμέρ υπάρχουν κατηγορίες πως ¨Διεξάγεται έρευνα και ΕΔΕ σε βάρος του από την πρυτανεία για τοποθέτηση κοριών και κρυφών καμερών σε χώρους εργαζομένων και καθηγητών του πανεπιστημίου¨. Επίσης καθώς από το παρελθόν ο Ντιλμέν είχε την φήμη ¨παιδιού της ΜΙΤ¨, ο διορισμός του στην ΜΙΤ αναφέρεται πως προκάλεσε ανησυχίες για ¨φακελώματα¨.

Εφ. Ταράφ 15/8/2013

Previous Article

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ…

Next Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *