Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δεκάδες έτη φυλάκισης για τις διωκτικές αρχές (!) σχετικά με τα φορτηγά της ΜΙΤ που μετέφεραν όπλα…

0 σχόλια Share:

Ποινές φυλάκισης για τα φορτηγά της ΜΙΤ

Στην δίκη σχετικά με το σταμάτημα των φορτηγών της ΜΙΤ, το ανώτατο δικαστήριο τιμώρησε τον πρώην αρχιεισαγγελέα Αδάνων Σουλεϊμάν Μπαγρινιάκ σε 22,5 έτη φυλάκισης, τον πρώην περιφερειακό διοικητή Αδάνων Ταξίαρχο Χαμζά Τζελέπογλου σε 20 έτη φυλάκισης, τον πρώην αναπληρωτή αρχιεισαγελέα Αδάνων Αχμέτ Καρατζά σε 18 έτη και 8 μηνές φυλάκισης και τον πρώην εισαγγελέα ειδικής δικαιοδοσίας Αδάνων Αζίζ Τακτσί σε 26 έτη φυλάκισης.

Το ανώτατο δικαστήριο κατέληξε το συμπέρασμα πως οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση του σταματήματος των φορτηγών της ΜΙΤ σε Άδανα και Χατάι, λειτούργησαν με εντολή από την οργάνωση. Κρίθηκε πως οι κατηγορούμενοι διέπραξαν το αδίκημα της προμήθειας και κοινοποίησης κρατικών απορρήτων.

……………

http://haber.sol.org.tr/toplum/mit-tirlari-davasinda-hapis-cezasi-265567

28/6/2019

Σχ: Έγινε τότε ανώνυμη καταγγελία. Σταμάτησαν φορτηγά της ΜΙΤ και βρέθηκε ότι μετέφεραν όπλα στοιυς τζιχαντιστές της Συρίας. Αντί όμως να ασκηθεί δίωξη σε αυτούς που έκαναν την παράνομη πράξη, ασκήθηκε σε όλους όσους ενεπλάκησαν βάσει τηε θέσης τους ! Δηλαδή σε εισαγγελείς, αστυνομικούς, κ.α. Σύμφωνα με την λογική της τουρκικής δικαιοσύνης όλοι αυτοί από κοινού και εσκεμμένα ενήργησαν βάσει των οδηγιών από την ¨τρομοκρατική οργάνωση του Γκιουλέν¨. …

Η αλήθεια είναι πως τι να κάνουν και οι νυν δικαστές ; Να ασκήσουν δίωξη στον Ερντογάν όπως θα έπρεπε; Δεν μπορούν.  Άρα….

 

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤON ΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΙΣ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΜΙΤ !

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΜΙΤ

 

Previous Article

Αμμόχωστος…

Next Article

Θλιβερός ο ρόλος των ΗΠΑ στο θέμα της Ιντλίμπ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

id, porta. Lorem dapibus mattis adipiscing Aliquam consequat. in