Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ…

No Comments Share:

Είχε υπακούει στο ¨στοπ¨ της αστυνομίας, αλλά παρόλα αυτά ο αστυνομικός τον πυροβόλησε !

Δίωξη για ¨δολοφονία εκ προθέσεως¨ ασκήθηκε στα Άδανα, σε βάρος του αστυνομικού Φατίχ Καρατζά, σε σχέση με τον θάνατο του 18 ετών Σύριου πρόσφυγα Αλή Ελ Χεμντάν.  Το βίντεο που εμπεριέχεται στο κατηγορητήριο διέψευσε για μια ακόμη φορά τον αστυνομικό που είχε δηλώσει ¨σκόνταψα¨. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δεν υπήρξε κυνηγητό, αλλά ο αστυνομικός έβαλε την σφαίρα στην κάνη του όπλου, αφού ο Χεμντάν είχε γυρίσει το πρόσωπο του προς αυτόν.  Ο δικηγόρος Τουγκάι Μπεκ ανέφερε πως η υπεράσπιση του αστυνομικού Φατίχ Καρατζά δεν αντανακλά την αλήθεια και ότι με την αστυνομική εργαστηριακή έκθεση έγινε προσπάθεια να βγει καθαρός.

Σχ: Στις 28/4/2020 σχετικά με αυτό το περιστατικό είχαμε κάνει την παραπάτω ανάρτηση :

Νομαρχία Αδάνων : ¨Ο αστυνομικός από λάθος πυροβόλησε τον 19χρονο στην καρδιά¨…. Βίντεο

Στα Άδανα ο 19 ετών Σύριος Αλή Ελ Χεμνταν, πυροβολήθηκε στην καρδιά και σκοτώθηκε από σφαίρα αστυνομικού, όταν δεν σταμάτησε στο σήμα στοπ της αστυνομίας. Έγινε γνωστό ότι στην πόλη υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας και ο 19χρονος είχε βγει για να πάει στη δουλειά και για αυτό δεν είχε σταματήσει. Η νομαρχία των Αδάνων που έθεσε σε διαθεσιμότητα τον αστυνομικό μίλησε για “ατύχημα”.

Στα Άδανα ο νέος ο οποίος πυροβολήθηκε επειδή δεν σταμάτησε σε αστυνομικό έλεγχο που γινόταν στα πλαίσια των περιορισμών κυκλοφορίας, αποκαλύφθηκε ότι ήταν ένας εργάτης από τη Συρία. Έγινε γνωστό πως ο 19 ετών Αλή Ελ Χεμνταν, μετέβαινε σε εργαστήριο για να δουλέψει και να τα βγάλει πέρα οικονομικά η οικογένειά του.

Το περιστατικό συνέβη χτες και παρά το ότι τα πρακτορεία ειδήσεων μετέδωσαν πως “πυροβολήθηκε στο πόδι” στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media, διακρίνεται πώς ο νέος πυροβολήθηκε στην καρδιά.
Σύμφωνα με τους συγγενείς του οι οποίοι μίλησαν στον Βολκαν Πεκαλ της Εβρενσελ, ο νέος βρέθηκε αντιμέτωπος με τον έλεγχο της αστυνομίας στη διάρκεια του διαλείμματος του. Και επειδή ήταν κάτω των 20 ετών φοβήθηκε πως θα του έκοβαν πρόστιμο και άρχισε να τρέχει.
…..
Μετά από την δημοσίευση χτες το βράδυ του βίντεο στα social media με εντολή εισαγγελέα, συνελήφθη ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον νέο από τη Συρία. Είναι ακόμα στην αστυνομία των Αδάνων, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να μεταφερθεί στα δικαστήρια.
Στην ανακοίνωση που έγινε από τη Νομαρχία των Αδάνων αναφέρεται πως ” Ο Χεμνταν σε σημείο ελέγχου δεν υπάκουσε στην εντολή να σταματήσει και διέφυγε και κατα την διάρκεια προειδοποιητικής βολής λόγω ατυχήματος τραυματίστηκε “.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως “Mεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες που έγιναν έχασε τη ζωή του. ο εμπλεκόμενος αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ συνεχίζεται η ποινική και διοικητική εξέταση του περιστατικού”.

https://tele1.com.tr/uygulamadan-kactigi-gerekcesiyle-19-yasindaki-aliyi-vuran-polis-aciga-alindi-157080/

28/4/2020

Σχ : Τι να κάνει ο άνθρωπος, δεν είναι και η Κορακάκη !

Στον αέρα πυροβόλησε αλλά τον πέτυχε στην καρδιά !

Προσέξτε επίσης τον πρόστυχο ρόλο των επίσημων τουρκικών ΜΜΕ…

Για αυτό όταν εντοπίζετε κάτι στραβό φίλοι μας, να το καταγράφετε με το κινητό….

Previous Article

Last year.: ¨Άμα το σκυλί κόψει λουρί θα του κάτσουμε μία στο κεφάλι¨ – Φέτος ;

Next Article

«Σὺ οὖν κακοπάθησον ὡς καλὸς στρατιώτης Ἰησοῦ Χριστοῦ.»

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *