Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο βουλευτής κάνει δηλώσεις μέσα σε κλοιό των ΜΑΤ !

0 σχόλια Share:

Κείμενο του ιστολόγιου   21/1/2020

Πριν από περίπου 20 μέρες οι φοιτητές των στρατιωτικών σχολών, που οι διοικητές τους στην βραδιά του δήθεν πραξικοπήματος, τους μετέφεραν στην γέφυρα του Βοσπόρου, καταδικάσθηκαν σε ισόβια !

ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ !

Χθες λοιπόν κάποιες από τις μάνες αυτών των φοιτητών θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για αυτή την κραυγαλέα αδικία της χουντάρας του Ταγίπ.

Η διαμαρτυρία τους φυσικά (…)  και απαγορεύτηκε και στο παρακάτω βίντεο βλέπετε τον ¨ευγενικό¨ τρόπο με τον οποίο έσερναν στον δρόμο μια από αυτές τις πονεμένες μάνες.

Αυτή που τράβηξε το βίντεο αναφέρει πως της έσπασαν την φωτογραφική μηχανή και ότι έχει αμέτρητους μώλωπες από τα χτυπήματα που δέχθηκε από την αστυνομία.

H παραπάνω φωτογραφία  είναι από πάρκο της Άγκυρας που ονομάζεται ¨Γκιουβενπάρκ¨. Διακρίνεται ο βουλευτής του κόμματος HDP Ομέρ Χαλούκ Γκεργκερλίογλου, ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της τουκρικής βουλής και θέλησε να συμπαρασταθεί σε αυτές τις μανάδες.

Η αστυνομία λοιπόν για να μην επηρεαστεί ο κόσμος από τις δηλώσεις του τον απέκλεισε μέσα σε έναν κλοιό από ΜΑΤατζήδες !

Δείτε την φωτογραφία καλά .

Είναι η εικόνα της αποκαλούμενης¨Τουρκικής Δημοκρατίας¨…

Αυτή την οποία πάνε οι ελληνόφωνοι και την ενισχύουν με το συνάλλαγμα τους…

Previous Article

¨Ρετάρει¨ η Hyundai Τουρκίας…

Next Article

Πολεμώντας την Τουρκιά στα βουνά του Κουρδιστάν

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *