Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Διορία σε λαθρομετανάστες από την νομαρχία Κων/λης για εγκατάλειψη της πόλης !

0 σχόλια Share:

Η νομαρχία Κωνσταντινούπολης ζήτησε από τους μη καταγεγραμμένους Σύριους μετανάστες να εγκαταλείψουν την πόλη

Η νομαρχία Κωνσταντινούπολης ζήτησε από τους μη καταγεγραμμένους Σύριους μετανάστες να εγκαταλείψουν την πόλη εντός του καθορισμένου από το υπουργείο χρονικού διαστήματος.
Σε ομιλία που έκανε στις αρχές του μήνα, ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοιλου, ανέφερε πως στην Τουρκία βρίσκονται 4,9 εκατομμύρια ξένοι εκ των οποίων 3,6 εκατομμύρια Σύριοι με καθεστώς προσωρινής προστασίας.Ο υπουργός είχε αναφέρει τότε ότι οι καταγεγραμμένοι Σύριοι στην Κωνσταντινούπολη είναι 546.296.

Η ανακοίνωση της Νομαρχίας έχει ως τίτλο “Αγώνας ενάντια στην Ασύντακτη Μετανάστευση” και έχει ως εξής:

“Στον νομό μας υπάρχουν 522.381 άτομα με άδεια κατοικίας και 547.479 Σύριοι με καθεστώς προσωρινής προστασίας, συνολικά δηλαδή υπάρχουν 1.069.860 αλλοδαποί.
…….
Οι συριακής καταγωγής αλλοδαποί που δεν έχουν το καθεστώς προστασίας (δεν έχουν εγγραφεί ή δεν διαθέτουν ταυτότητα) με εντολή από το υπουργείο Εσωτερικών μας, μεταφέρονται στις καθορισμένες περιοχές. Η Κωνσταντινούπολη πλέον έχει κλείσει για εγγραφές προσωρινής προστασίας.
Επίσης αυτοί οι οποίοι είναι καταγεγραμμένοι  σε άλλους νομούς και όχι στην Κωνσταντινούπολη, έχει δοθεί χρονικό περιθώριο ως τις 20 Αυγούστου για να επιστρέψουν εκεί που έχουν καταγραφεί. Αυτοί οι οποίοι μετά το χρονικό περιθώριο αυτό, θα εντοπίζονται να μην έχουν επιστρέψει, βάσει της εντολής του υπουργείου Εσωτερικών μας θα μεταφέρονται εκεί όπου ενεγράφησαν.
……..
Στα ΚΤΕΛ, σιδηροδρομικούς σταθμούς,  αεροδρόμια και σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα γίνονται συνεχώς έλεγχοι “ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ”, και όσοι από τους Σύριους καλεσμένους μας, δεν διαθέτουν έγκυρα έγγραφα, θα στέλνονται στις περιοχές οπου ενεγράφησαν.
……..

İstanbul valiliği, kaydı olmayan Suriyelilerin şehri terk etmesini istedi

Σχ: Η νομαρχία δηλαδή ουσιαστικά λέει πως δεν θέλει άλλους κυρίως στην Κωνσταντινούπολη (που είναι και η βιτρίνα της χώρας), δεν παρέχει άδεια κατοικίας σε άλλους και δίνει διορία στους παράνομα ευρισκόμενους εκεί Σύριους για να φύγουν από την πόλη.
Πώς λέμε ελληνική διοικητική αρχή; Καμία σχέση!
Αυτό θα πει όμως κράτος με ισχυρή εθνική βούληση .

Previous Article

Τσαβούσογλου : Αν μας εφαρμόσουν κυρώσεις, υπάρχει το Ιντζιρλίκ, το Κιούρετζικ…

Next Article

Τουρκία και Ρωσία συζητάνε και για άλλα όπλα…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *