Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τούρκος υπουργός Υγείας : “Εντοπίσθηκε το πρώτο κρούσμα κοροναϊού

0 σχόλια Share:

Το ανακοίνωσε ο υπουργός υγείας Φαχρεττιν Αλτουν Κοτζα : εντοπίστηκε στην Τουρκία το πρώτο κρούσμα κοροναϊού

Ο υπουργός υγείας Φαχρεττιν Αλτουν Κοτζα προέβη σε δηλώσεις σχετικά με τις εργασίες αποτροπής για τον κοροναϊό….Ο υπουργός Υγείας είπε: ” Επιθυμώ να σας ενημερώσω για ένα λυπηρό αλλά όχι τρομακτικό νέο. Σήμερα το βράδυ ένας πολίτης μας βγήκε θετικός. Απομονώθηκε πλήρως από τον εξωτερικό κόσμο”.
…..
Συνέχισε λέγοντας : “Σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι κινούνται από χώρας σε χώρα, όποιο επίπεδο κι αν είναι η αντίσταση και όποια μέτρα κι αν ληφθούν, δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να αποτραπούν κάποιες συνέπειες. Εάν είχαμε κόψει πλήρως τις σχέσεις μας με τον κόσμο αυτή τη στιγμή δεν θα βρισκόμουν απέναντί σας. Ο λόγος για τον οποίον αυτή τη στιγμή βρίσκομαι απέναντί σας είναι η διαφάνεια που επιδείξαμε ως τώρα και αυτό αποτελεί εγγύηση ότι θα το συνεχίσουμε. Επιθυμώ να σας ενημερώσω για ένα λυπηρό αλλά όχι τρομακτικό νέο. Σήμερα το βράδυ ένας πολίτης μας με υποψία κοροναϊού βγήκε θετικός στο τεστ. Ο άνθρωπος είχε υψηλό πυρετό και βήχα και εξ αυτού εξετάστηκε. Έγινε γνωστό πως ο ιός μεταδόθηκε μετά από επαφή που είχε στην Ευρώπη. Απομονώθηκε πλήρως από τον άλλο κόσμο. Ο άρρωστος είναι άντρας και γενική του κατάσταση είναι καλή.όλα τα μέλη της οικογένειας του και ο στενός του κύκλος είναι υπό παρακολούθηση και κανένας εξ αυτών δεν έχει παρουσιάσει ύποπτα συμπτώματα.
…….
Παρακαλώ αν δεν είναι ανάγκη να μην πηγαίνουμε στο εξωτερικό. Οπωσδήποτε να εφαρμόζουμε τα μέτρα προστασίας που έχουν ανακοινωθεί από το υπουργείο μας….Αυτοί οι οποίοι επιστρέφουν από το εξωτερικό επί 14 μέρες πρέπει να απομονώνουν τον εαυτό τους.
……..

https://www.mynet.com/saglik-bakani-fahrettin-koca-acikladi-turkiye-de-ilk-koronavirus-vakasi-tespit-edildi-110106474133]

11/3/2020

Σχ : Προφανώς πάλι λέει ψέματα και τα κρούσματα θα είναι πολύ περισσότερα.

Πρέπει να θυμόμαστε κάτι.

Οι υπουργοί του ΑΚΡ μπορεί να λένε ψέματα για ΟΛΑ. 

Ενδεικτικό το δημοσίευμα μας πριν από λίγες μέρες…

Ο χάρτης 😂😂😂 του υπουργού Υγείας για τις χώρες με κρούσματα κοροναϊού !

Previous Article

Η “αγκαλιά¨ που άνοιξε η Τουρκία στους μετανάστες…

Next Article

Δαιμονοποιώντας τους Έλληνες φρουρούς των συνόρων: ¨Ετοιμάζονται για σφαγή¨ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *