Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Θετική στον κοροναϊό γυναίκα που έφτασε στις ΗΠΑ από την Τουρκία…

0 σχόλια Share:

Είδηση της τελευταίας στιγμής… Γυναίκα που μετέβη από Τουρκία προς ΗΠΑ εντοπίσθηκε με κοροναϊό !

Ο Λάρρι Χόγκαν – κυβερνήτης του Μέριλαντ των ΗΠΑ, δήλωσε πως μια 86χρονη γυναίκα μετά από επίσκεψη της στην Τουρκία, νβγ’ηκε θετική στο τέστ του κοροναϊού. Ο κυβερνήτης Χόγκαν ανέφερε πως η γυανίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Σε συνέντευξη τύπου που οργάνωσε ο Χόγκαν, ανακοίνωσε πως εντοπίσθηκε κοροναϊός σε 86χρονη γυναίκα πιυ π΄ρν από μικρό χρονικό διάστημα είχε επισκεφθεί την Τουρκία.

Ο κυβερνήτης στους δημσοιογράφους ανέφερε πως στην πολιτεία έχουννετοπισθεί δύο δείγματα θετικά στον κοροναϊό και ότι τι ένα εξ αυτών ήταν στην γυναίκα που ήρθε από την Τουρκία.

……………..

https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/son-dakika-turkiyeden-abdye-gittigi-belirtilen-kadinda-corona-cikti-5670187/

10/3/2020

Σχ: Δεν το πιστεύουμε, πέφτουμε από τα σύννεφα ! Μα αφού ο κύριος υπουργός Φαχρεττίν Κοτζά, είπε πως δεν υπάρχει στην Τουρκία…

Να το χτεσινό μας δημοσίευμα :

Ο χάρτης 😂😂😂 του υπουργού Υγείας για τις χώρες με κρούσματα κοροναϊού !

Παρά τον κοροναϊό που έχει φράσει στον περίγυρο μας, χάρης τα αυστηρά μας μέτρα δεν μεταδόθηκε στην Τουρκία

Εντύπωση προκαλεί ο χάρτης που κοινοποίησε ο υπουργός Υγείας Φαχρεττίν Κοτζα σχετικά με τον κοροναϊό. Ο ιός που εκτός από την Συρία έχει φτάσει σε όλους τους γείτονες μας, δεν  έφτασε στην Τουρκία. Ο υπουργός Κοτζά, δήλωσε πως ¨Η Τουρκία με αυστηρά μέτρα πέτυχε να μην μπει μέχρι σήμερα σε αυτή την λίστα¨.

…………..

Ο υπουργός είπε πως η Τουρκία με τα αυστηρά μέτρα που πήρε πέτυχε να απομονωθεί από τον ιό, ενώ όπως είπε τα μέτρα των γειτόνων μας ήταν ανεπαρκή.

…………

Ο χάρτης που παρουσίασε ο υπουργός συνόψισε την κατάσταση. Μετά από την Κίνα, οι περισσότεροι θάνατοι συμβαίνουν σε Ιράν και Ιταλία.  Κι ενώ στην Ιταλία ακόμη και ο αρχηγός του Σ.Ξ.  αρρώστησε, η Τουρκία πετυχαίνει το θαύμα.

Την ώρα που ο ανατολικός μας γείτονας το Ιράν είναι η 3η χώρα σε θανάτους, στα νότια αυξάνονται οι θάνατοι στο Ιράκ, ενώ στα δυτικά κρούσματα έχουν εμφανιστεί σε Ελλάδα και Βουλγαρία. Η περιτριγυρισμένη από κοροναϊούς Τουρκία, μέχρι τώρα έχει βγάλει μόνο αρνητικά αποτελέσματα στα κρούσματα του ύποπτου ιού.

…………

https://www.sondakika.com/haber/haber-bakan-in-paylastigi-haritada-turkiye-mucizesi-12995499/

9/3/2020

Σχ: Να ενημερώσουμε λοιπόν τα μοναδικά μέτρα που έχει πάρει η Τουρκία για να μην εμφανιστούν  (στα ΜΜΕ….) ειδήσεις για ανάλογα κρούσματα…

Μετά από αυτό η Τουρκία μπορεί να εξαλείψει και τον καρκίνο !  😂😂😂

Να γιατί ¨δεν έχει κρούσματα κοροναϊού¨ η Τουρκία 😂😂😂

Αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού Εγκλήματος περιπολούν στα social media για τον κοροναϊό

Αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίζουν αυτούς οι οποίοι στα social media μέσω πλαστών λογαριασμών δημοσιεύουν ηχητικά ή βίντεο σχετικά με την εμφάνιση κρουσμάτων κοροναϊού στην Τουρκία. ανακοινώθηκε πως τα συγκεκριμένα άτομα το συντομότερο μεταφέρονται στις δικαστικές αρχές.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ανακοίνωσε πως αυτοί οι οποίοι μέσα από πλαστούς λογαριασμούς στα social media εμφανίζουν ηχητικά ή βίντεο σχετικά με την εμφάνιση κρουσμάτων κοροναϊού στην Τουρκία, το συντομότερο δυνατό θα μεταφέρονται στις δικαστικές αρχές.
Σε ανακοίνωση που έγινε από το αρχηγείο της αστυνομίας, αναφέρεται ότι ομάδες της δίωξης ηλεκτρονικού Εγκλήματος επί επτά μέρες την εβδομάδα και σε 24ωρη βάση, συνεχίζουν δραστηριότητές περιπολίας με σκοπό τον εντοπισμό αυτών που επιτίθενται στις εθνικές και πνευματικές αξίες, αυτών που κάνουν επιθέσεις με βάση την κοινωνική τάξη, την καταγωγή, τη θρησκεία, το δόγμα ή το φύλο όπως και αυτούς που με κοινοποιήσεις δημιουργούν φόβο ή πανικό στην κοινωνία.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως στα πλαίσια ακριβώς αυτά εντοπίστηκαν πλαστοί λογαριασμοί μέσω των οποίων παρουσιάζονταν αναληθή βίντεο και ηχητικά σχετικά με την εμφάνιση κρουσμάτων κοροναϊού στην Τουρκία. Ασκήθηκαν διώξεις σε αυτούς που έκαναν αυτές τις αναρτήσεις και το συντομότερο δυνατό αναφέρεται πως θα μεταφερθούν στις δικαστικές αρχές.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202003071041550722-siber-polisler-sosyal-medyada-koronavirus-devriyesinde/

7/3/2020

Σχ. : Πρωτοποριακή αυτή η μέθοδος αντιμετώπισης της επιδημίας ! Όποιος το γράψει ότι εμφανίστηκε τέτοιο κρούσμα  καταλήγει στα μπουντρούμια

Previous Article

Κρατικές υπηρεσίες συντηρούν τους ¨άτακτους¨ στην επίθεση κατά της χώρας μας…

Next Article

Δεν του έταξαν λεφτά και θύμωσε…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *