Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΗΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΝ 19ΧΡΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΗ…

0 σχόλια Share:

O αστυνομικός που είχε κλωτσήσει στο κεφάλι τον Αλή Ισμάηλ Κορκμάζ, το ίδιο βράδυ…

Αποκαλύφθηκε πως ο αστυνομικός Μεβλούτ Σαλντογάν ο οποίος δικάζεται με την κατηγορία πως κλωτσώντας τον 19χρονο φοιτητή Αλή Ισμαήλ Κορκμάζ προκάλεσε τον θάνατο του, την ίδια βραδιά είχε πάει στο νοσοκομείο και του παρασχέθηκε θεραπεία στο πόδι του. Μάλιστα έγινε γνωστό πως ο γιατρός Αλή Γκιουλτζού που τον εξέτασε, είναι ο ίδιος που εξέτασε τον Αλή Ισμαήλ Κορκμάζ και τον έστειλε σπίτι του.

Εντοπίστηκε πως ο αστυνομικός Μεβλούτ Σαλντογάν που δικάζεται προφυλακισμένος σχετικά με τον θάνατο του στις 2/6/2013 (κατά την διάρκεια των γεγονότων Γκεζί) στο Εσκισεχίρ του φοιτητή του Τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας Αλή Ισμαήλ Κορκμάζ (πέθανε μετά από 38 μέρες που ήταν σε κώμα), μετά από το περιστατικό είχε πάει στο νοσοκομείο για εξέταση.

ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπηρετών στην αντιτρομοκρατική του Εσκισεχίρ Μεβλούτ Σαλντογάν, κλώτσησε 4-5 φορές τον Αλή Ισμαήλ Κορκμάζ που καθόταν κάτω στην οδό Σαναγί, όντας ήδη τραυματισμένος από την πρώτη επίθεση των αστυνομικών και των αρτεργατών. Ο Κορκμάζ μετά από αυτή την επίθεση έφυγε. Δύο ώρες αργότερα ο αστυνομικός Μεβλούτ Σαλντογάν, αισθάνθηκε πόνο στο δεξί πόδι με το οποίο κλώτσησε τον Κορκμάζ και πήγε στα επείγοντα του νοσοκομείου Γιουνούς Εμρέ του Εσκισεχίρ όπου τον εξέτασε ο γιατρός Αλή Γκιουλτζού που ήταν σε εφημερία. Ο Σαλντογάν που είχε πρήξιμο στο δεξί πόδι του, υποστήριξε πως τραυματίστηκε από πέτρα που πέταξαν διαδηλωτές. Ο γιατρός του έδωσε σχετική ιατρική βεβαίωση και ζητήθηκε να εξεταστεί ορθοπεδικά.

Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗ ΙΣΜΑΗΛ

Την ίδια νύχτα ο γιατρός Γκιολτζού εξέτασε και τον Αλή Ισμαήλ Κορκμάζ και τον πέρασε και από αξονική τομογραφία. Στην αξονική δεν βρέθηκαν τότε στοιχεία που να οδήγησαν στην εγκεφαλική αιμορραγία. Την άλλη μέρα όταν ο Κορκμάζ αρρώστησε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Εσκισεχίρ όπου διαπιστώθηκε εγκεφαλική αιμορραγία και αμέσως μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Οσμάνγκαζί. Πέθανε στις 10/7/2013. Μετά από τον θάνατο του Κορκμάζ υποβλήθηκε μήνυση κατά του γιατρού Γκιολτζού για αμέλεια, που όμως έληξε δίχως να ασκηθεί ποινική δίωξη. Μάλιστα απορρίφθηκε και η σχετική ένσταση κατά του απαλλακτικού βουλεύματος.

…………………

Haber.sol.org 13/7/2014

Σχ : Το σχετικό βίντεο με τα χτυπήματα που οδήγησαν στον θάνατο του Κορκμάζ :

https://www.youtube.com/watch?v=FiJLmfiNdMs

Previous Article

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΘΕΝΑ…

Next Article

ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eget nec sit ipsum id ut commodo mattis