Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ

0 σχόλια Share:

Η λίστα με τα απαγορευμένα στην εισαγγελία

 

ΑΓΚΥΡΑ – Η Αστυνομική Διεύθυνση Άγκυρας στα πλαίσια του ¨ 3ου Δικαστικού Πακέτου¨ μεταρρυθμίσεων έστειλε για αξιολόγηση στην Εισαγγελία της Άγκυρας λίστα με όλες τις εκδόσεις για τις οποίες ίσχυε μέχρι 31/12/2012 –είτε με απόφαση δικαστηρίων της Άγκυρας είτε με απόφαση υπουργικού συμβουλίου- αποφάσεις ανάκλησης, απαγόρευσης, και παρεμπόδισης διανομής και πώλησης.

Στην λίστα υπάρχουν 453 βιβλία και 645 εφημερίδες, περιοδικά, φυλλάδια και πανό, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται βιβλία συγγραφέων όπως των Ναζίμ Χικμέτ, Γιασάρ Καπλάν, Λένιν, Σουλτάν Γκαλίεφ, Ισμαήλ Μπεσικτσί, Καρλ Μαρξ και Αμπντουραχήμ Καρακότς, τα οποία πωλούνται στην αγορά.

Στο πάνω μέρος του εγγράφου αναφέρεται πως ιδρύθηκε με τον συντονισμό της Ασφάλειας, και της Διεύθυνσης Πληροφοριών της Αντιτρομοκρατικής. Η επιτροπή αυτή εξέφρασε την άποψη προς την εισαγγελία ότι για 67 βιβλία και για 16 εφημερίδες θα πρέπει να συνεχιστεί η απαγόρευση

Εφ. Νετγκαζέτε  10/9/2012

Σχ: Στην φωτογραφία ένα από τα απαγορευμένα βιβλία στην ¨Τουρκική Δημοκρατία¨. Το Κομμουνιστικό Μανιφέστο¨  των Μαρξ και Έγκελς !

Previous Article

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΣΕΜΝΤΙΝΛΙ ΜΕ 2 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

Next Article

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *