Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ¨

0 σχόλια Share:

¨Εν μέρει ελεύθερη η Τουρκία¨

kismen

Η οργάνωση ¨Οίκος Ελευθερίας¨ που έχει έδρα στην Ουάσιγκτον, στην τελευταία της αναφορά στην οποία αξιολογεί 195 χώρες και 14 περιοχές, χαρακτηρίζει την Τουρκία ¨Εν μέρει ελεύθερη¨ και απεύθυνε προειδοποίηση όπως και σε όλες τις χώρες που οι ελευθερίες υποχώρησαν.

Το Ράδιο Φωνή της Αμερικής ανέφερε πως στην ετήσια αναφορά της οργάνωσης ¨Οίκος Ελευθερίας¨ αναφέρει πως πέρσι σε όλο τον κόσμο οι ελευθερίες περιορίστηκαν ακόμη περισσότερο και ότι περισσότερα από το μισό του παγκόσμιου πληθυσμού ζει σε εν μέρει ελεύθερες η εντελώς ανελεύθερες χώρες. Στην αναφορά εξετάστηκαν 195 χώρες και 14 περιοχές από την σκοπιά πολιτικών και αστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών. Το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού, δηλαδή 4 δις. 300 εκ. άνθρωποι ζούνε σε εν μέρει ελεύθερες η εντελώς ανελεύθερες χώρες.

Στην αναφορά η Τουρκία συγκαταλέγεται στις ¨εν μέρει ελεύθερες¨ χώρες, θέση που είχε και την προηγούμενη χρονιά. Στην αναφορά υποστηρίζεται πως μεγάλο ρόλο στην ένταξη της Τουρκίας σε αυτή την κατηγορία έπαιξε η σκληρή καταστολή κατά τα γεγονότα του πάρκου Γκεζί και η πίεση του ΑΚΡ να περάσει τις δικές του πολιτικές στον ιδιωτικό τομέα.

……………..

…………….

Odatv.com 24/1/2014

Previous Article

ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥΡΚΟΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Next Article

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΒIΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ HAVELSAN

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *