Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟ ¨ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ¨ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΤΙΡΑ…

0 σχόλια Share:

Πρώτα βασανιστήρια και μετά τιμωρία κελιού

hastamahkum34656456_0

Η κρατούμενη Σεβτζάν Ντονμέζ αρχικά δάρθηκε από άτομα που είχαν σκεπασμένο το πρόσωπο τους και μετά με βάση την δικογραφία που σχημάτισαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι τιμωρήθηκε για 5 διαφορετικά αδικήματα σε 60 μέρες ποινή κελιού. Σήμερα καθώς η κατάσταση της από την απεργία πείνας που κάνει χειροτέρεψε, μεταφέρθηκε στ νοσοκομείο.

Η επί δύο μήνες κρατούμενη στις φυλακές Καντίρα τύπου F Σεβτζάν Ντονμέζ υπόκειται σε βασανιστήρια. Τελευταία άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, την χτύπησαν με αποτέλεσμα να σχηματιστούν μώλωπες στο σώμα της, ενώ μετά από αναφορά σε βάρος της, τιμωρήθηκε και σε ποινή 60 ημερών κελιού για 5 διαφορετικά αδικήματα. Η Ντονμέζ λόγω των βασανιστηρίων σε βάρος της άρχισε απεργία πείνας και καθώς σήμερα χειροτέρεψε η κατάσταση της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σεκά του Ιζμίτ.

Μιλώντας στην εφημερίδα Sol η δικηγόρος της η Νουράι Γιλμάζ, ανέφερε πως η Ντονμέζ άρχισε απεργία πείνας καθώς από την μέρα που μεταφέρθηκε εκεί, λόγω της εθνικής της καταγωγής υπόκειται σε βασανιστήρια. Η δικηγόρος Γιλμάζ δήλωσε πως ¨Η Ντονμέζ σήμερα λόγω της απεργίας πείνας υπέστη απώλεια υγρών, η κατάσταση της είναι κρίσιμη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η Γιλμάζ ανέφερε πως στα βασανιστήρια που είχε αναφέρει η ίδια στην Sol , προστέθηκαν και άλλα.

……………

Haber.sol.org 26/8/2013

Previous Article

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ

Next Article

ΚΑΘΟΔΟΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *