Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

0 σχόλια Share:

 

Η Ελβετία απέρριψε το αίτημα της Τουρκίας

Η Ελβετία ακύρωσε την συμφωνία που συνήψε η Τουρκία με μια ελβετική εταιρία για την αγορά ενός προγράμματος με λογισμικό κατασκοπίας, λέγοντας πως ¨Είναι μεγάλη η πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί κατά των πολιτών και της αντιπολίτευσης¨.

Άρχισαν να γίνονται αισθητές οι πιέσεις δημοκρατικών κύκλων προς το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο της Ελβετίας για τον τερματισμό των συμφωνιών με την Τουρκία.

Το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Συμβούλιο ακύρωσε συμφωνία που συνήψε η Τουρκία τον περασμένο Ιούλιο με μια ελβετική εταιρία για την αγορά ενός προγράμματος με λογισμικό κατασκοπίας

Η Κρατική Γραμματεία Οικονομικών της Ελβετίας (SECO), ανακοίνωσε πως το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, με απόφαση του σταμάτησε την πώληση αυτή.  λόγω του ότι ¨Είναι μεγάλη η πιθανότητα το τουρκικό κράτος να χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα κατά πολιτών και της τμημάτων της αντιπολίτευσης¨ .

Μιλώντας σχετικά με το θέμα υπεύθυνος της SECO, ανέφερε πως ¨Το τουρκικό κράτος με το πρόγραμμα που ζητούσε θα μπορούσε εύκολα να παρακολουθεί  χρήστες τηλεφώνων κι διαδικτύου. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά που συμβαίνουν στην Τουρκία, το αίτημα αυτό απορρίφθηκε¨.

 https://anfturkce.com/kurdistan/Isvicre-tuerkiye-nin-talebini-reddetti-115025

24/10/2018

Previous Article

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο GAP ΣΤΗΝ 28η ;

Next Article

H ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΥΣΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ 757η ΦΟΡΑ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ut Sed ipsum nec non Phasellus sem, elit. venenatis Nullam Curabitur ut