Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΗΧΘΗ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (…) ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ !

0 σχόλια Share:

Ο δάσκαλος Ερκαν αγνοείται για 53 μέρες!

Γκεργκερλιογλου: ζούμε απίστευτα πράγματα ο δάσκαλος Ερκαν Ιρμακ οποίος απήχθη από άγνωστα άτομα με ένα μαύρο transporter, αγνοείται επί δύο περίπου μήνες. Κανένας κρατικός φορέας δεν δίνει υπηρεσίες στην οικογένεια σχετικά με τον Ιρμακ. Ο Ομέρ Φαρούκ Γκεργκερλιογλου-βουλευτής Κοτζαελι και μέλος της επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Βουλής, αντιδρώντας σε αυτή τη σκανδαλώδη πρακτική παρέθεσε συνέντευξη τύπου στην οποία ανέφερε: “Στο μέσο της Κωνσταντινούπολης απαγάγεται ένα άτομο και δεν γίνεται καμία σχετική ανακοίνωση. Ζούμε απίστευτα πράγματα”. Στην ομιλία που έκανε στην βουλή ο Γκεργκερλιογλου, έθεσε το θέμα των έξι ατόμων (μεταξύ των οποίων και ο δάσκαλος Ερκάν) που απήχθησαν το Φεβρουάριο και είπε:” Μία κοινωνία η οποία δεν βγάζει φωνή για έξι άτομα, μη μου λέτε εμένα πως έχει ευαισθησία δημοκρατίας και δικαίου…! Ο Ερκαν Ιρμακ στις 17/2/2019 γύρω στις 23:00 απήχθη από την συνοικία Ιστικλάλ όπου κατοικεί, με ένα μαύρο transporter. Παρά τις προσπάθειες της οικογένειας του, από τότε ως τώρα δεν υπάρχει κανένα νέο.

ERKAN ÖĞRETMEN 53 GÜNDÜR KAYIP!Gergerlioğlu: İnanılmaz şeyler yaşıyoruzSiyah transporterla kimliği belirsiz kişiler…

Δημοσιεύτηκε από 30 ARTI στις Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

FACEBOOK   15/3/2019

Σχ: Οι Αγάρ και Τσιλέρ είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για το καθεστώς τρομοκρατίας, εξαφανίσεων και δολοφονιών εκατοντάδων δημοκρατών Τούρκων και Κούρδων στην δεκαετία του 90 και τώρα υποστηρίζουν τον Ερντογάν. Μήπως ο Ερντογάν ζήλεψε την ¨δόξα¨ τους;

Και εκείνος ο ¨συντοπίτης¨ μας ο Χακάν Τσαβούσογλου που είναι και πρόεδρος στην παραπάνω επιτροπή, κάνει τίποτε για το θέμα του δασκάλου Ιρμάκ ;  Διότι προφανώς αυτοί που τον απήγαγαν είναι από κάποια υπηρεσία (Ο Θεός να σε φυλάει) ασφαλείας !  

Previous Article

17 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Next Article

Η ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΓΕΣΙΑ (ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ) ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΘΕΙ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΟΠΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *