Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η νομαρχία του Κοτζάελι, τα έχει απαγορεύσει όλα !

0 σχόλια Share:

Η νομαρχία του Κοτζαελι, μετά από τις στάσεις εργασίας σε επιχειρήσεις της περιοχής, δημοσίευσε εγκύκλιο με την οποία της απαγορεύει

Όταν στο Κοτζαελι, ενάντια στον κορωνοϊό άρχισαν διαμαρτυρίες με στάσεις εργασίας στη δουλειά, η νομαρχία αμέσως δημοσίευσε μία οδηγία. Στην ήδη υπάρχουσα απαγόρευση κάθε είδους διαμαρτυρίας, προστέθηκε και η αποχή από την εργασία. Ο Αντνάν Σερνταρογλου- πρόεδρος του συνδικάτου Mεταλλεργατών δήλωσε πως “Δεν μπορούμε να εργαζόμαστε μέσα στην επιδημία”.

Με σημερινή της ανακοίνωση η νομαρχία του Κοτζάελι κήρυξε μία σειρά από απαγορεύσεις για το διάστημα από τις 1έως τις 16 Απριλίου. Η λίστα των απαγορεύσεων της Νομαρχίας περιέχει τα εξής: Κάθε είδους συγκεντρώσεις σε ανοιχτό και κλειστό χώρο, κάθε είδους επιστημονικά, πολιτιστικά, καλλιτεχνικά και παρόμοια συνεδρία και δραστηριότητες, πορείες διαμαρτυρίας, ανάγνωση δελτίων τύπου, απεργίες πείνας, καθιστικές διαμαρτυρίες, άνοιγμα stand, καμπάνιας συλλογής υπογράφων, στήσιμο σκηνής διαμαρτυρίας, πικετοφορία, διανομή φυλλαδίων, αποχή από την εργασία κι άλλα.
……

……

https://yeniozgurpolitika.net/is-birakma-yasaklandi/

3/4/2020

Σχ. : Αν δεν συμφέρει το καθεστώς, θα απαγορεύσουν και το κλάσιμο

😂😂😂

Previous Article

Βίντεο- Μια συγκινητική στιγμή στο αεροπλανοφόρο Ρουζβελτ

Next Article

Εκατοντάδες μερίδες φαγητού πεταμένες στην Σάμο – Βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *