Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΜΙΤ ΓΙΑ ¨ΠΟΛΙΤΕΣ-ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ¨

0 σχόλια Share:

Ενδιαφέρον στην ΜΙΤ για ¨πολίτες-καταδότες¨

Η ιστοσελίδα της ΜΙΤ η Διεύθυνση της οποίας αναζητούσε προσωπικό με διαφήμιση στην τηλεόραση, τον προηγούμενο μήνα δέχτηκε 227.134 επισκέψεις, ενώ 796 άτομα έστειλαν μηνύματα ¨εθελοντικής βοήθειας¨.

Αναφέρεται ότι με το πρόγραμμα SSL στην ιστοσελίδα της MIT διασφαλίζεται το απόρρητο της ταυτότητας αυτών που συμπληρώνουν την ειδική φόρμα ¨παροχής πληροφοριών¨.

Αυτοί που επιθυμούνε να καταγγείλουν κάτι βλέπουν το εξής σημείωμα στην ιστοσελίδα της ΜΙΤ :

¨Στα πλαίσια της ασφάλειας της χώρας και στα πλαίσια των καθηκόντων μας με βάση τον νόμο 2937 για τον κανονισμό της ΜΙΤ, μπορείτε χωρίς καμμία προσπάθεια να συμβάλετε στα καθήκοντα μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα με οτιδήποτε είδατε, ακούσατε ή μάθατε. Μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας και χωρίς να δώσετε το όνομα σας αλλά εάν θέλετε να μας υποδείξετε κάποια έρευνα τότε μπορείτε να μας αφήσετε όνομα, επώνυμο και διεύθυνση ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.¨

Στο έτος 2010 πάνω από 1 εκατομμύριο άτομα επισκέφτηκαν την ιστοσελίδα της ΜΙΤ και οι πιο συχνές ερωτήσεις ήταν ¨Ποιος είναι ο μισθός του πρωτοδιόριστου στην ΜΙΤ ;¨ και ¨Ο γάμος αποτελεί εμπόδιο για την ΜΙΤ ;¨.

Επίσης τίθενται ερωτήματα όπως ¨Πως μπορώ να καταλάβω εάν παρακολουθείται το τηλέφωνο μου ;¨, ¨Τα μέλη της ΜΙΤ έχουν άδεια να φέρουν όπλο ;¨, ¨Ο εργαζόμενος της ΜΙΤ σε ποιες περιπτώσεις κοινοποιεί την ταυτότητα του ;¨, ¨Φοιτητές πανεπιστημίου μπορούνε να κάνουν την άσκηση τους στην ΜΙΤ ;¨ και ¨Γυναίκες μπορούνε να εισέλθουν στην ΜΙΤ ; ¨.

Πέφτει το ποσοστό των γυναικών στην ΜΙΤ

Εντός της ΜΙΤ που είχε δεχτεί κριτική διότι στην διαφήμιση της απευθυνόταν μόνο σε πρόσληψη αντρών, το ποσοστό των εργαζόμενων γυναικών μειώνεται. Με βάση τα στατιστικά της ΜΙΤ ενώ στις 1-1-2011 το ποσοστό των γυναικών ήταν 19,2%, τον Ιούλιο υποχώρησε στο 18,9. Το 75% του προσωπικού της ΜΙΤ είναι στην ηλικιακή ομάδα 26-45 ετών.

Εφ. Ραντικάλ 27-10-2011

Previous Article

ΜΝΗΜΗ ΛΙΒΥΟΥ ΗΓΕΤΗ

Next Article

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ- Γ ΜΕΡΟΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *