Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Το τηλέφωνο του υποτιθέμενου ¨τρομοκράτη¨ μίλησε….

No Comments Share:

 Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες στην δική του ομίλου Κόζα Ιπεκ

Από το τηλέφωνο του υπόπτου ως μέλος της FETO, αποκαλύφθηκαν επικοινωνίες με μέλη του κόμματος ΑΚΡ. Από το τηλέφωνο εκείνο το οποίο είχε φορτωμένη την εφαρμογή ByLock, ανάμεσα στα 200 τηλέφωνα που είχε τις περισσότερες επικοινωνίες,  ήταν αυτό της Γενικής Γραμματείας της προεδρίας της Δημοκρατίας.

 

Σχ: Σε δημοσίευμα της εφημερίδας Birgun αναφέρεται πως στην έκθεση του πραγματογνώμονα καταγράφεται πως το συγκεκριμένο νούμερο είχε :
468 επικοινωνίες με τη γενική γραμματεία της προεδρίας της Δημοκρατίας, 117 επικοινωνίες με τον πρώην υπουργό Σουατ Κιλίτς, 145 επικοινωνίες με το υπουργείο αθλητισμού και νεολαίας, 82 επικοινωνίες με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας, 47 με το υπουργείο Εξωτερικών, 39 με τον Αλή Ιχσαν Αρσλαν-επικεφαλης της ασφάλειας του τότε ΠτΔ Γκιουλ και 38 με τη Γενική Διεύθυνση Βακουφίων.

Άνθρωποι δηλαδή που κατέθεσαν χρήματα σε τράπεζα του ομίλου Γκιουλέν η βρέθηκαν να διδάσκουν σε ένα από τα αμέτρητα σχολεία του, καταστράφηκαν αυτοκτόνησαν, φυλακίστηκαν ή μετανάστευσαν.

Και την ίδια στιγμή όλοι αυτοί οι “λεβέντες” του κόμματος ΑΚΡ με πρώτο τον Ερντογάν οι οποίοι ήταν κολλητοί με τον όμιλο του Γκιουλέν, βρίσκονται πάλι στον αφρό….

Διότι είναι σαφές πως αν υπήρξε ποτέ κάποια παράνομη δραστηριότητα του κινήματος Γκιολυέν, αυτή γινόταν με την πολιτική κάλυψη του ΑΚΡ και του Ερντπογάν.

Previous Article

Ο δράστης φώναζε Αλλάχ ου Ακμπάρ, αλλά η αστυνομία λέει δεν ήταν τρομοκρατία !– Βίντεο

Next Article

Φωτογραφίες και σχόλια στον εορτασμό του Μπαϊραμιού των ¨συντοπιτών¨ μας στην Προύσα…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *